Aranđelovac prodisao nakon smrti Dragana Pavlovića: Građani brane KANIBALOVOG ubicu!

Autor:

Hronika

07.11.2020

05:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Aranđelovcu i okolini se bar u novijoj istoriji nije desilo da ubicu u toj meri podržavaju sugrađani, kao što je slučaj od srede, kada je Saša Radovanović (49) iz lovačke puške ubio godinu dana mlađeg komšiju Dragana Pavlovića Gastona, koji je trećinu života proveo po zatvorima.

RepublikaFoto: facebook.com/printscreen
Uzeo stvar u svoje ruke - Saša Radovanović

Dvostruki ubica, nasilnik i narko-diler koji je od 2016. godina nosio i nadimak Kanibal jer je odgrizao uvo zatvorskom kuvaru nezadovoljan jelovnikom, prema kazivanju Sašinog oca, ali i mnogobrojnih sugrađana, godinama je maltretirao prvog komšiju.

- Saša je zakon uzeo u svoje ruke kad policija nije smela. Nije imao drugog izbora. Sada moramo da odbranimo tog hrabrog čoveka i sprečimo da ga kazne kad već nisu zaštitili - pišu Aranđelovčani u komentarima na Fejsbuk stranici Udruženja građana "Sveti Sava".

RepublikaFoto: facebook.com/printscreen
Terorisao ceo grad - Dragan Pavlović

Jedna sredovečna Lola na istoj stranici podsetila je kako je zakon često nepravedan.

- Čoveku je prekipelo. Ovo je ubistvo iz očaja. Moramo stati uz njega i ne dozvoliti da ode na robiju. Setimo se slučaja kad je čovek proglašen krivim kada je pucao u provalnika usred svoje kuće, braneći sebe i porodicu - piše ona.

Hvalio se zločinima

Pavlović se "proslavio" i u Hrvatskoj, gde je uhapšen s vođom navijača zagrebačkog Dinama Goranom Hajdukovićem Čupkom (44), jer su u kamionu vozili 170 kilograma marihuane, ali je Dragan oslobođen jer nije bilo dokaza da je znao šta prevozi.

- Pre 16 godina sam golim rukama ubio kriminalca Dušana Markovića. Ubio sam i Fatmira A., ali sam za to oslobođen. U zatvoru sam proveo 15 i po godina, a od toga 11 u potpunoj izolaciji - rekao je pred sudom i šokirao prisutne.

Da je bio strah i trepet, govori i to što je na suđenje, osim s lisicama na rukama, dovođen i s bukagijama na nogama.

U grupi koja broji preko 17.000 članova mnogi tvrde da je policija u Aranđelovcu žmurila na krivična dela ubijenog Pavlovića.

- Počelo je kao u Južnoj Americi i mnogo je tanka linija ili čak ne postoji između policajaca i narko-dilera - optužuje izvesni Ica Miladinović.

Srpski telegraf je pokušao da dobije odgovor od nadležnih u policiji u Aranđelovcu. Međutim, tamo su nas uputili na izvesnu Tanju, portparolku Policijske uprave u Kragujevcu, koja je strpljivo saslušala sva naša pitanja, odnosno optužbe građana da su u policiji u Aranđelovcu zakazali u ovom slučaju i oglušili se o prijave građana jer je Pavlović imao zaštitu u policiji. Portparolka je zatražila da joj ista pitanja prosledimo i zvanično mejlom, što smo i učinili. Međutim, do zaključenja ovog broja odgovore nismo dobili.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading