OVOM LUDAKU SU DALI MALU JANU!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miloš Marjanović, brat Zorana Marjanovića, osumnjičenog za ubistvo supruge Jelene, ne prestaje da šokira objavama na Fejsbuku iako je njegova bratanica Jana (6) privremeno smeštena kod njega. Naime, odlukom Centra za socijalni rad Zoranu je 10. oktobra oduzeto starateljstvo nad ćerkom, a devojčicin staratelj je psiholog centra, dok će ona nastaviti da živi kod strica Miloša.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Miloš Marjanović

Gotik fazon

Prema rečima izvora Srpskog telegrafa iz istrage, brat osumnjičenog za ubistvo pevačice "Granda" ne miruje kad je reč o društvenim mrežama, već objavljuje najskandaloznije statuse u kojima čak navodi da želi seks sa Barbikom.

- Miloš je na Fejsbuku postavio nekoliko fotografija u svom prepoznatljivom gotik fazonu. Na tim slikama on je u crnoj garderobi, našminkan i s nakitom oko vrata. Međutim, njegov izgled više nikog i ne iznenađuje. Ono što je šokiralo sve koji ga prate na društvenim mrežama su zapravo opisi tih fotografija - kaže naš sagovornik.

Kako dodaje, Marjanović je izneo niz nakaradnih poruka koje ne bi trebalo da budu svojstvene osobama koje se brinu o maloletnom detetu.

KO HOĆE STARATELJSTVO?
Miloš Marjanović, Zoranov brat i stric male Jane
Branislav Krsmanović, stric ubijene pevačice
Ljubica Marković, tetka ubijene Jelene
Gorica Krsmanović, strina Jelene Marjanović

"Želim seksualni odnos sa tvojom prababom", "Planiram da pokrenem proizvodnju Barbika sa ku*cem", "Dobro veče, vašu jetru, molim", "Kastriraću vam plišanog medu", neki su od opisa fotografija na kojima je Miloš. Na nekim slikama Janin stric je napolju na ulici, dok na nekim pozira u kući pored stolice za koju se drži - priča izvor Srpskog telegrafa.

Prema njegovim rečima, ostaje pitanje da li će povodom ovih skandaloznih statusa na Fejsbuku reagovati Centar za socijalni rad, kao i da li će devojčica nastaviti da živi u kući Marjanovića, u kojoj je bila od rođenja.

Lutke bez glave

Kako je Srpski telegraf pisao, dever ubijene pevačice Jelene Marjanović na Fejsbuku se predstavlja kao Alimpije Gregor Sizeren. Na njegovom profilu šokira i fotografija na kojoj stoji: "Niko ne zna, ja sam serijski ubica". On na društvenim mrežama ostavlja toliko morbidne fotografije da bi se od njih svakom normalnom čoveku zaledila krv. Inače, pevačicin dever je muzičar i ima rok bend, a najblaže rečeno, oblači se čudno.

577 dana prošlo od zločina u Borči

- Miloš je objavljivao sliku na kojoj promoviše sekte i narkomaniju, pa i fotografiju neke čudne osobe s krstom u rukama. Na jednoj slici on ljubi grudi plastične lutke bez glave. Te fotografije nikog ne ostavljaju ravnodušnim - rekao je ranije komšija.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
milisav

30.10.2017 18:24

Uhapsiti ga, pa nek objasnjava.