IZNAJMIO AUTO, PA POKOSIO TEODORU: Vozač iz Košutnjaka pokušao da prikrije tragove

Autor:

Hronika

19.08.2020

04:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filip I. (20), koji je 8. avgusta u 23.30 crvenom ford fijestom pokosio Teodoru R. (19) na pešačkom prelazu u Košutnjaku i otkinuo joj stopalo, pokušao je da prikrije tragove nesreće, a policiji je odlučio da se preda tek kad je shvatio da su mu za petama.

RepublikaFoto: Republika
Mesto nesreće: Devojku auto udario na pešačkom prelazu

Kako saznaje Srpski telegraf, mladi vozač je sugrađanku teško povredio automobilom koji je iznajmio u jednoj beogradskoj rentakar agenciji!

Krio ford na udaljenom parkingu

Kobne subote Filip je pokosio Teodoru nedaleko od restorana "Bajka" i pobegao sa mesta nesreće, ne zaustavivši se da ukaže pomoć devojci koju je krvnički udario i teško je povredio. Velikom brzinom produžio je dalje, a onda rentirani ford parkirao daleko od zgrade u kojoj stanuje na Vidikovcu.

Teodora je bolje, stanje se popravlja

Zdravstveno stanje Teodore R. (19), koju je 8. avgusta pokosio crveni ford fijesta i otkinuo joj stopalo na pešačkom prelazu u Košutnjaku, sada je mnogo bolje!

- Teodora je bolje, ali i dalje je u teškom stanju, s tim da više nije životno ugrožena - saznaje Srpski telegraf.

Posle operacija stopala, koje joj je vraćeno, i potkolenice slomljene u nesreći, Teodora je ostala na intenzivnoj nezi zbog drugih zdravstvenih problema zadobijenih u nezgodi, gde je pod stalnim nadzorom lekara.

- Filip je postupio veoma nehumano i nije se svojevoljno predao policiji, uprkos vestima da je Teodoru životno ugrozio prilikom udesa, posle kog je otišao kući da spava! Taj postupak je za svaku osudu! Da nije shvatio da mu je policija za petama, on bi se i dalje pravio kao da se ništa nije desilo - kaže izvor Srpskog telegrafa i otkriva nove detalje u vezi sa Filipovom predajom posle bekstva.

Izvor: Kamere nisu snimile tablice, ali su policajci bili uporni i pretražili svaki kutak, dok nisu našli auto

Kratko bio u pritvoru

- Filip je nesreću izazvao vraćajući se iz grada kući na Vidikovac. Kada je udario Teodoru, pobegao je i parkirao se daleko od svoje zgrade, ali isto na Vidikovcu. Kamere nisu uspele da snime tablice te ford fijeste, ali su policajci bili uporni i pretražili su svaki kutak naselja. Na jednom parkingu su i pronašli tu fijestu i po malom oštećenju na braniku posumnjali su da su njime Teodori nanesene povrede. Policajci su proverom utvrdili da je automobil u vlasništvu agencije registrovane kao rentakar i uputili se pravo kod njih da vide ko ga je iznajmio automobil. Tek po pozivu iz rentakara, Filip je odmah angažovao advokata i otišao sa njim u policiju da se preda - ispričao je izvor Srpskog telegrafa.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
ZA DLAKU IZBEGLA SMRT: Teodora snimljena nekoliko trenutaka pre nesreće

Podsetimo, posle saslušanja, nakon kratkog pritvora, vozač je pušten da se brani sa slobode u procesu koji će protiv njega otpočeti tek kada se stabilizuje Teodorino zdravstveno stanje.

Pojavio se još jedan svedok nesreće

Dve devojke koje su sa Teodorom prelazile ulicu u trenutku nesreće kažu da postoji još jedan bitan svedok nesreće.

- Teodorine drugarice su ispričale da se jedan automobil zaustavio na pešačkom prelazu kako bi one bezbedno prešle ulicu. One su tada i zakoračile na kolovoz. Nisu i u daljini videle crveni auto, što znači da je on nenormalno jurio. Nije se zaustavio na pešačkom, već je zaobišao zaustavljeni auto i pravo se ustremio na Teodoru - ispričao je izvor Srpskog telegrafa.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading