(VIDEO) JOŠ JEDNA USPEŠNA AKCIJA SRPSKE POLICIJE: Na Batrovcima zaplenjen 171 kilogram marihuane

Autor: Tanjug

Hronika

11.06.2020

15:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović pohvalio je rad pripadnika Uprave granične policije, koji su danas na Graničnom prelazu Batrovci zaplenili 171 kilogram marihuane.

RepublikaFoto: MUP Srbije
Zaplenjena droga u Batrovcima

Stefanović je precizirao da je granična policija na Batrovcima marihuanu pronašla u skrivenom prostoru plafona prikolice kamiona, slovenačkih registarskih oznaka, a kojim je upravljao srpski državljanin. 

- Ovo je još jedna uspešna akcija kojom srpska policija jasno pokazuje odlučnost u suzbijanju trgovine narkoticima, kao i da neće dozvoliti narko dilerima da slobodno šetaju našim ulicama i truju našu decu - poručio je Stefanović.

RepublikaFoto: MUP Srbije

Ministar je podsetio da je od početka godine policija u Srbiji zaplenila više od tri tone narkotika i uhapisla više od 670 dilera.

- Ponosan sam na sve pripadnike Ministarstva unutrašnjih poslova koji se  posvećenošću i danonoćnim radom odlučno bore protiv svih vidova kriminala, posebno narkotrafikinga - istakao je Stefanović.

Zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo neovlašćena proizvodanja i stavljanje u promet opojnih droga srpskom državljaninu S.B. (1961), koji je upravljao kamionom, biće određeno zadržavanje do 48 sati i on će uz krivičnu prijavu biti priveden nadležnom tužilaštvu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading