Svedok potvrdio da ga je Čumetov sin udario u lice: Optužio me da snimam kuću za Ivanu!

Autor: kurir.rs, Republika

Hronika

13.03.2020

12:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

A. S., kog su, kako se sumnja 21. februara napali u Surčinu i pretukli Boško Buha (29), sin prvog srpskog svedoka-saradnika Ljubiše Buhe Čumeta, i Nikola Buha (27), sin Čumetovog brata Novaka, saslušan je danas u Trećem osnovnom tužilaštvu u Beogradu!

Foto: faceboook.com/Boško Buha
Boško Buha

Kako Kurir nezvanično saznaje, A. S. je potvrdio da ga je kobnog dana u lice udario Boško Buha.

- On je posvedočio da je udarac koji je dobio bio jak i da je odmah pao na beton i udario glavom. Prema njegovim rečima, Nikola je pokušao da ga podigne, ali nije uspeo - kaže izvor.

RepublikaFoto: facebook.com/ Nikola Buha
Nikola Buha

Svedok je navodno ispričao i da mu osumnjičeni nisu uzeli novac, ali da su ga okrivili da snima Čumetovu kuću u Surčinu za Ivanu Buhu, bivšu suprugu LJubiše Buhe.

- A. S. je potvrdio da poznaje Ivanu, ali da je nije video 12 godina i da ga ona nije angažovala da snima kuću, niti je to radio - kaže izvor i dodaje da je svedok objasnio da se posle napada obratio lekarima i da su mu konstatovane teške telesne povrede.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading