Suđenje za smrt brata ubice Nikole Bojovića: "Škaljarac" negirao da je ubio Cvetanovića

Autor:

Hronika

10.03.2020

22:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marjan Vujačić, koji je optužen za ubistvo Jugoslava Cvetanovića, brata Saše Cvetanovića zvanog Pitbul, osuđenog za ubistvo Nikole Bojovića, negirao je juče krivicu u Višem sudu.

RepublikaFoto: facebook.com/Marjan Vujacic
Marjan Vujačić

- Ja sam u Vranju bio samo jednom. Ušao sam sa Kosova i taj ulazak je zabeležen. Nisam bio tog dana kada je ubijen Cvetanović. Kada sam uhapšen u Novom Sadu, policija mi je dva puta uzimala uzorak DNK i sumnjam da su dokazi podmetnuti - izjavio je Vujačić, za koga se sumnja da je radio kao plaćeni ubica za "škaljarski klan", koji je blizak Luki Bojoviću.

Saša Cvetanović je naveo da je njegov brat bio pod policijskom zaštitom.

- Zato sam ja zatražio da na sledećem glavnom pretresu budu saslušani inspektori policije koji su bili zaduženi za njegovu bezbednost - izjavio je branilac Marjana Vujačića advokat Borivoje Borović.

Vujačić se dovodi u vezu i sa ubistvom Vranjanca Gorana Tasića Gokčeta (46) u Holandiji i sa još dva ubistva u Crnoj Gori.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading