"Kvrcnulo mu nešto u glavi": Detalji misterioznog incidenta u Telepu kada je mladić skočio sa prozora

Autor: Informer, Republika

Hronika

03.03.2020

13:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filip B. (21) onesvestio se u stanu devojke A. D. (18), koja je pozvala oca u pomoć. Kad je Filip došao sebi, otac devojke ga je pitao ko je on, a mladić je iznenada skočio kroz prozor. U teškom stanju je zbrinut u bolnicu,

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Filip B. (21) teško je povređen u nedelju oko dva sata iza ponoći, kad je drogiran, bez ikakvog povoda skočio kroz prozor sa drugog sprata stana svoje devojke A. D. (18) u novosadskom naselju Telep!

Mladić se prethodno onesvestio u stanu, a A. D. je u panici pozvala u pomoć svog oca, koji živi u susednom stanu! Kad je Filip došao sebi, otac njegove devojke ga je upitao ko je on, a unezvereni mladić je iznenada skočio kroz prozor i umalo se ubio!

Pozlilo mu

Izvor iz istrage prenosi da se nesvakidašnja drama odigrala u zgradi u Ulici Milana Savića.

- Mladić je najverovatnije koristio nekoliko vrsta narkotika i alkohol, zbog čega mu je pozlilo u kupatilu. On se zatim nekako doteturao do sobe, gde je pao i počeo da krvari. Uplašena A. D. je odmah pozvala svog oca, koji je dotrčao u njen stan i zatekao golog mladića na podu. Pokušao je da mu pomogne, a zatim je pozvao Hitnu pomoć. Međutim, u tom trenutku Filip je došao sebi, a otac devojke ga je pitao ko je on. U tom momentu mladić je bez reči ustao, otvorio prozor i iskočio kroz njega - ispričao je on.

Hitna pomoć je brzo stigla i prevezla Filipa u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine, gde se lekari bore za njegov život.

- Pacijent je primljen u Urgentni centar u teškom stanju, sa povredama glave, grudnog koša i trbuha. Nakon ukazane pomoći pacijent je u stabilnom stanju i nalazi se na daljem lečenju - navode u Kliničkom centru Vojvodine.

U stanu pronađena marihuana

Policija je obavila uviđaj u stanu A. D. i tamo pronašla marihuanu. Uzeta je krv na analizu i od Filipa i od njegove devojke kako bi se utvrdilo šta su koristili od opijata te noći.

Kvrcnulo u glavi

Stanari zgrade u Ulici Milana Savića nerado su pričali o ovom incidentu. Jedan od njih je kratko rekao da je viđao u prolazu A. D. i njenog dečka i da su često delovali kao da su pod dejstvom nekih opijata.

- Njenog oca samo površno poznajem, ali znam da je zanatlija i da je uvek bio kulturan prema komšijama. Niko ne zna šta je kvrcnulo u glavi tom mladiću da se baci kroz prozor. Verujem da je preživeo samo zato što nije pao direktno na beton, nego na travnjak ispred zgrade - kaže komšija.
Policija će, po nalogu tužilaštva, nastaviti istragu kako bi se utvrdili svi detalji ovog slučaja.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading