Ovaj MISTERIOZNI DETALJ će da razreši UBISTVO JELENE MARJANOVIĆ!

Autor: Republika

Hronika

05.10.2017

07:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slučaj ubistva pevačice Jelene Krsmanović je i dalje pod budnim okom javnosti! Kako vreme prolazi, tako sve više i više prljavog veša izlazi na površinu, a jedan detalj je obavijen totalnom misterijom.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ/youtube.com/Kuća Cveća
Kada bi se ustanovilo gde se Jelena kretala i šta je radila tih sat vremena, zločin bi konačno dobio svoj epilog

Jelena je nestala 2. aprila 2016. godine oko 15.30. Navodno je otišla da trči na nasipu u Crvenki u Borči. 

- Kada sam primetio da nema Jelene, otišao sam da je tražim. Ubrzo sam zvao ostatak familije, oca Vladimira i braću da pretraže nasip. 

Prema nalazima obdukcije, Jelena je ubijena tek sat vremena kasnije u kanalu kod nasipa, na svega 550 metara od mesta gde je navodno stajao njen suprug.

Kada bi se ustanovilo gde se Jelena kretala i šta je radila tih sat vremena, zločin bi konačno dobio svoj epilog.

Tih sat vremena, piše Blic, od Jeleninog nestanka pa do njene smrti i dalje je misterija jer niko od ljudi koji su navodno bili uključeni u potragu nije čuo krike žrtve u periodu između 16.47 i 17.10, čak ni video bilo šta sumnjivo. Tada je, prema nalazima obdukcije, pevačica ubijena, a radi se o nasipu gde ništa ne zaklanja vidik.

Posle hapšenja, obelodanjeno je da je na Zoranovim pantalonama nađeno blato identično onom na glavi ubijene pevačice i na mestu gde je telo nađeno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading