Svedočenje portira na suđenju: Dečak je bio uzrujan, dugmad mu je bila pokidana i rekao je da je Kostić pokušao da ga siluje

Autor: novosti.rs

Hronika

19.11.2019

12:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U TREĆEM osnovnom sudu u Beogradu danas je saslušan Zoran Milenković, portir iz zgrade u kojoj živi modni kreator Darko Kostić, koji je optužen da je polno uznemiravao dvojicu mladića, od kojih je jedan maloletan, kao i za neovlašćeno posedovanje i omogućavanje uživanja narkotika.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Darko Kostić

Portir je detaljno opisao sve što je primetio tog dana u zgradi, kao i kako se ponašao maloletnik L. J. (17) koji je Kostića optužio za seksualno uznemiravanje.

Zoran Milenković  je ispričao da je tog dana, oko 17 časova, momak došao kod Kostića. Portir prvo nije hteo da ga pusti u stan kreatora, dok ne dobije dozvolu. Mladić je pozvao Kostića telefonom i portir je posle Kostićevog odgovora "Pusti ga gore" to i uradio.

- Posle 40 -45 minuta dečko je sišao vidno uzrujan - ispričao je portir. - Video sam da su mu dugmad na majici pokidana i da je u predelu kragne pocepana. Rekao mi je da je u Darkovom stanu doživeo napad, a onda i da je ovaj pokušao da ga siluje. Mladić je pozvao policiju, a ja sam predao smenu i otišao sa posla.

Suđenje se nastavlja 17. decembra saslušanjem preostalih svedoka.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading