Okidač za ubistvo Violete iz Koceljeve na njenom Fejsbuku, a ubica surovi čin najavio na svom profilu!

Autor: Miloš Ž. LAZIĆ

Hronika

13.10.2019

20:00

Policija je uhapsila Dušana Petronijević (34) iz sela Batalage kod Koceljeve zbog sumnje da je u noći između subote i nedelje nožem izbo nasmrt svoju devojku Violetu Jošić (19)! Kako saznajemo, brutalni zločin dogodio se oko sedam sati ujutru kada se nesrećna devojka vratila sa posla,a motiv je najverovatnije ljubomora i raskid.

facebook.com/Petronijević Dušan
ZLOČIN IZ STRASTI Dušan Petronijević (34) i Violeta Jošić (19)

- Navodno, Dušan i Violeta su nekoliko dana pre zločina prekinuli vezu. Po svemu sudeći, on nije mogao da se pomiri sa tim da ju je izgubio, te je zbog toga odlučio da je ubije. Pojedine komšije pričaju i da je Violeta nakon raskida na svom Fejsbuku postavila fotografiju sa bivšim momkom, što je dodatno ražestilo osumnjičenog - dodaje izvor.

Petronijević je samo nekoliko sati pre brutalnog zločina na svom Fejsbuk profilu okačio čak 176 fotografija na kojima je Violeta. On je ispod fotografija postavio pesmu "Bez tebe" od Olivera Dragojevića, verovatno aludirajući na to da ne može da se pomiri sa raskidom sa Jošićevom.

 

 

Prema rečima meštana u mestu Batalage, osumnjičeni Dušan je u prethodna dva dana napravio više incidenata.

- On je u petak uveče pijan divljao automobilom po gradu i tada je oštetio više vozila. Ubrzo ga je policija zaustavila, a ustanovljeno je da ima 0,53 promila alkohola u krvi. Sumnjalo se da je bio i pod dejstvom nekih narkotika - kaže meštanin.

e-stock/D. MILENKOVIĆ
HOROR Nesreća se dogodila u Violetinoj kući

Ipak, osumnjičeni se ni tu nije zaustavio.

- Sutradan je u policijsku stanicu došao Dušanov otac, koji je bio izbezumljen! Rekao je da Dušan preti da će se izbosti nožem, nakon čega je patrola izašla na lice mesta. Ipak, mladić se ubrzo smirio, pa je policija otišla sa lica mesta - dodaje meštanin.

e-stock/D. MILENKOVIĆ

Deda: Još vidim njeno lice u krvi

Violetin deda Ivan još ne može da poveruje da je ostao bez unuke miljenice.

- Šta nas je ovo snašlo. Zar moja Vika ovako da nastrada. Još mi je pred očima njeno lice celo od krvi - u suzama je jedva izustio deda Ivan. 

Godinu dana bili u vezi

Prema rečima Violetinih prijatelja, ništa nije ukazivalo da će se ovako nešto dogoditi.

- Zabavljali su se nekih godinu dana, nikad se nisu svađali. Violeta je divna devojka, bila je jako vredna i radila na prijavnici u fabrici sokova. Velika tragedija za celo naše mesto - kaže prijatelj ubijene devojke.

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading