Bivši dečko rijaliti-zvezde opet bio u policiji! Čabarkapa: Nisam ja, pomešali su me!

Autor:

Hronika

01.10.2019

03:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar Čabarkapa (39), bivši dečko učesnice rijalitija Aleksandre Subotić, nedavno je uhapšen zbog sumnje da pretukao i opljačkao državljanina Islanda S. B. (54) u beogradskom naselju Kaluđerica! On se, međutim, brzo našao na slobodi, a kako tvrdi za naš list, priveli su ga greškom!

RepublikaFoto: e-stock/K. Mihajlović
Aleksandar Čabarkapa

Prepoznavanje

Kako saznajemo, Islanđanin je u incidentu koji se dogodio pre nekoliko dana lakše povređen.

- Policija je došla do saznanja da se Čabarkapi požalila prijateljica koja se zabavljala sa napadnutim Islanđaninom. Ona mu je tada ispričala kako želi da raskine vezu sa S. B., međutim, nije znala kako to da uradi i plašila se njegove reakcije. Navodno je on tada uzeo stvar u svoje ruke, pronašao pomenutog Islanđanina i tom prilikom mu lupio nekoliko šamara i uzeo sav novac koji je imao kod sebe - kaže izvor Srpskog telegrafa.

RepublikaFoto: e-stock/I. DOBRIČIĆ
Ljuba i Aleksandra

Gledao majku, izabrao ćerku

Aleksandar Čabarkapa je široj javnosti postao poznat nakon što je uplovio u vezu sa kik-bokserkom Ljubom Pantović. Dok je Pantovićeva bila u rijalitiju "Farma", Čabarkapa je ušao u vezu sa njenom, tada maloletnom, ćerkom Aleksandrom Subotić i napravio joj dete.

Kako navodi, S. B. nakon incidenta prevezen je u Urgentni centar i njemu su konstatovane lakše povrede, a samo nekoliko sati nakon napada policija je privela Čabarkapu u policijsku stanicu u Grockoj.

Ko je Aleksandar Čabarkapa

JUL 2015. - Osuđen na tri godine zatvora zbog učestvovanja u otmici Nebojše Šarovića, kuma Andrije Draškovića

DECEMBAR 2016. - Osuđen na pet godina zatvora zbog pokušaja iznude, ali je predmet vraćen na ponovno suđenje

JUL 2018. - Bivša devojka Aleksandra Subotić prijavila je da ju je Čabarkapa napao i povredio

DECEMBAR 2018. - Protiv zatvorskog lekara podneta prijava zbog sumnje da mu je Čabarkapa platio za bolje uslove u zatvoru

- Problem je nastao kada je žrtva pozvana u policijsku stanicu da prepozna napadača. On tad "nije bio siguran" da ga je Čabarkapa šamarao, pa je bivši dečko rijaliti-učesnice pušten na slobodu - dodaje izvor.

Čabarkapa: Došlo je do zamene identiteta, napadač vozi identično vozilo kao što je moj audi A6

Prevencija

Povodom spornog događaja za naš list, oglasio se i Aleksandar Čabarkapa, koji je izjavio da je greškom priveden.

- Došlo je do zamene identiteta. Policija je delovala preventivno jer je napadač vozio gotovo identičan audi A6 kao što je moj. Nisam bežao niti se krio, policija je odradila svoj deo posla. Bilo je prepoznavanje, ustanovljeno je da nisam ja, tako da je to sada završena stvar. Sa događajem nemam nikakve veze - rekao je Čabarkapa i dodao da ne postoji nikakav sukob oko devojke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading