Saslušan manijak sa buvljaka: Tvrdi da mu je konkurencija sve namestila

Autor:

Hronika

04.09.2019

05:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miladin L. (68), koji je tokom vikenda uhapšen zbog sumnje da je polno uznemiravao tinejdžera M. K. (14), saslušan je juče u Trećem osnovnom sudu, gde je negirao krivicu za krivično delo za koje se tereti. Osumnjičeni, koji radi kao prodavac na pijaci na Novom Beogradu, uhapšen je zbog sumnje da je maloletnika hvatao za polni organ, a potom i poljubio u usta, dok je isprobao stvari u kabini.

RepublikaFoto: ST/Đ.KOJADINOVIĆ
MANIJAK ZA TEZGOM Incident se dogodio na pijaci u Novom Beogradu

- Osumnjičeni je ispričao da nije tačno da je on pipao dečaka. Ceo ovaj slučaj pokušava da mu namesti konkurencija sa drugih tezgi zato što ima bolju robu od njihove, pa ovako hoće da ga uklone sa pijace - navodno je ispričao osumnjičeni.

Osumnjičeni negirao da je maloletnika hvatao za polni organ i poljubio u usta

Tužilaštvo je nakon saslušanja zatražilo pritvor za Miladina L. Podsetimo, Miladin je odranije poznat policiji i on je već dva puta hapšen zbog polnog uznemiravanja 25-godišnje devojke i maloletnika. T. M.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading