Pao pljačkaš grobova u Smederevu! Na tuđoj muci zaradio 250.000

Autor:

Hronika

09.05.2019

08:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je uhapsila D. E. (32) iz Smedereva pod sumnjom da je izvršio 20 krađa, od marta do maja ove godine, sa 20 grobnica na Novom groblju u Smederevu i ukrao više od 50 mesinganih alki, ukupne vrednosti veće od 250.000 dinara.

RepublikaFoto: pixabay.com/Photo by Rye Jessen on Unsplash
Foto: Ilustracija

 Policija je našla i oduzela više od 20 kilograma ukradenih alki.

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva, njemu je određeno zadržavanje do 48 časa i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden osnovnom javnom tužiocu u Smederevu.

Zbog sumnje da je oštećeno više grobnica nego što je do sada prijavljeno, Policijska uprava u Smederevu poziva građane koji do sada nisu prijavili ovakve slučajeve da to učine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vladeta

11.05.2019 19:53

Nije to tudja muka, to su tudje pare bačene bespotrebno. To služi samo da se ovako neko seti da pokupi bačene vrednosti. A da je muka ljudi bi pare čuvali za jelo, ogrev, stanovanje, lečenje, školovanje... Kad zapne, narode pomaži, a na groblju velelepni posmrtni dvorci.