Evo kako je fatalna Danijela skovala plan da ubije muža: Rasvetljen zločin u banji Vrdnik

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danijela Đilasović (43) i njen ljubavnik Zoran Dimić (52), koji su uhapšeni zbog sumnje da su ubili Danijelinog supruga Nemanju Grčića (37), skovali su pakleni plan kako bi prošli nekažnjeno. Naime, oni su posle zločina pokušali da istragu usmere u drugom pravcu i insceniraju pljačku, što im nije pošlo za rukom, pa su ubrzo završili iza rešetaka.

RepublikaFoto: facebook.com/ Danijela Djilasovic
Danijela Đilasović sa ljubavnikom likvidirala muža 

Odškrinuta vrata

Prema rečima izvora Srpskog telegrafa iz istrage, pretpostavlja se da su osumnjičeni do detalja isplanirali savršeni zločin, koji im se obio o glavu, zbog čega im preti višegodišnja robija.

Što ubi čoveka, nesrećo

Na Fejsbuk profilu Danijele Đilasović ubrzo nakon hapšenja pojavili su se uvredljivi komentari ogorčenih građana.

- "I ti si pedagoški radnik, marš bre, ubico", "Imaš ti sad većih problema, mater ti je*em kurvinsku", "Kurvarski ološ. Tako je to danas. Daj drolji slobodu, pa gledaj dokle će dogurati", "Što ubi čoveka, nesrećo nenormalna" - samo su neki od komentara.

- Dimić i Danijela su duže vreme bili u vezi. On ju je pritiskao da ostavi muža i da konačno budu zajedno, umesto da se kriju. To je i ona želela, ali se plašila Grčića i njegove reakcije, pa je odugovlačila s odlukom. Dimić to nije mogao da podnese, a film mu je pukao kad je čuo da je njegova draga u banji Vrdnik sa mužem - priča naš sagovornik.

Kako dodaje, napadač je odlučio da dođe u bungalov u kojem su supružnici bili smešteni.

Dimić imao vremena da pobegne pre nego što je Danijela otrčala po pomoć, glumeći ucveljenu udovicu

- Đilasovićeva je očigledno znala da on dolazi, zbog čega mu je i ostavila odškrinuta vrata, glumeći da joj je vruće i zagušljivo. Zbog toga se ne isključuje mogućnost da je ona znala da će Dimić presuditi Grčiću i da je i sama učestvovala u pripremi i izvršenju zločina, kao i da je s Nemanjom i otišla na odmor da bi ga se rešila. Tome u prilog ide i činjenica da je naprasno odlučila da produži boravak za jedan dan - kaže naš izvor.

RepublikaFoto: facebook.com/ Danijela Djilasovic
Danijela sa mužem Nemanjom Grčićem

Otrčala po pomoć

Prema njegovim rečima, napadač je upao u apartman i dvaput pucao u grudi Grčiću, koji je pao kao pokošen.

- Ljubavnici su sve isplanirali, tako da je Dimić imao vremena da pobegne pre nego što je Danijela otrčala po pomoć, glumeći ucveljenu udovicu. Ona je zločin svalila na mafiju koja je želela da ih opljačka, ali je istina ubrzo isplivala na videlo - priča naš sagovornik.

Ubijeni Grčić je odranije poznat policiji i osuđivan je zbog šverca narkotika.

Htela da ostavi muža?

Đilasovićeva je krajem februara na društvenim mrežama objavila status u kojem se navodi da joj je potreban neko s kim će biti žena, jer je previše puta bila veće muško od svojih partnera.

- Previše je umorna od pogrešnih i pravih, ma od svakakvih. Umorna je od toga da bude jaka i da se sa životom takmiči ko će jače udariti koga i ko će kome više u inat ići. Treba joj samo mir, iskren zagrljaj i tišina - navodi se u objavi.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading