Vrnjačka Banja: Nazvao me neradnikom pa sam ga izbo nožem

Autor:

Hronika

27.08.2017

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivan Grujić (27) uhapšen je zbog sumnje da je nožem ubio oca Sašu Grujića (52) u porodičnom stanu u Vrnjačkoj Banji. Obračun se dogodio u subotu oko 13 sati, a zločinu je prethodila svađa između oca i sina.

Otac zapomagao: Zovite hitnu pomoć!

Krvav na terasi

- Ivan Grujić i njegov otac su se raspravljali, a sin je iznenada zgrabio nož i izbo oca po grudima i stomaku. Nesrećni čovek, iako ranjen, uspeo je da se dovuče do terase i počne da doziva pomoć - kaže izvor Srpskog telegrafa iz istrage.

Prolaznici su odmah reagovali i zaustavili policijsku patrolu koja je prolazila nedaleko od stana porodice Grujić.

8 puta Grujić nožem ubo oca u grudi i u stomak

- Bio je sav krvav, vikao je: "Zovite hitnu pomoć, spasite me"

Njegove vapaje začuli su gosti kafića koji se nalazi ispod njihovog stana.

- Policajci su u stanu zatekli sina koji nije pružao otpor i stavili mu lisice na ruke. Izbodeni otac ležao je u lokvi krvi i hitno je prevezen u bolnicu u Kraljevu. Nažalost, podlegao je povredama ubrzo po prijemu - dodaje naš sagovornik.

Kako Srpski telegraf saznaje Ivan Grujić se na saslušanju branio da je oca ubo u samoodbrani.

- Odmah je priznao da je usmrtio Sašu ali nije želeo detaljno da objašnjava šta se tačno dogodilo. Izjavio je da je reč o porodičnoj svađi i da ga je otac napao pa je zgrabio nož i izbo ga da bi se navodno odbranio. Bio je uplašen a više puta je ponovio: "Samo sam se branio! Tata me stalno grdio i govorio mi da sam neradnik". Izgledalo je kao da se kaje - priča izvor Srpskog telegrafa iz istrage.

Policija utvrđuje sve okolnosti u vezi s ovim slučajem, a Ivan Grujić će nakon policijskog zadržavanja do 48 sati biti priveden na saslušanje u nadležno tužilaštvo.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading