(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) Nasilnik brutalno prebija životinje na svom imanju

Autor: Republika

Hronika

05.04.2019

09:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pokret Levijatan objavio je na Fejsbuku, uznemirujući video na kojem nasilinik, na imanju verovatno u vlasništvu njegovih roditelja, u mestu Padej kod Kikinde brutalno prebija životinje.

RepublikaFoto: facebook.com/Pokret Levijatan
Nasilnik brutalno prebija jadne životinje

Na profilu "Pokret Levijatan" stoji: Mesto Padej kod Kikinde. Nasilnik sa snimka bije svoje životinje na svom imanju, tačnije, pošto je 93' godište, na imanju svojih roditelja koji sigurno sve to nisu stekli maltretirajući životinje koje su im pružile tako lepo sređeno imanje a i putovanja na Zlatibor i lepa kola ovom njihovom jadnom okotu od sina. Ti si momčino ljudska sve sem muškarac, do čoveka nisi ni prišao a svaka od tvojih mučenih životinja od čijih prinosa se daviš u alkoholu, je vrednija od tebe. Radujemo se dizanju krivične prijave, razgovoru sa (verujemo) dobrim domaćinom, tvojim ocem i činjenicom da će ne samo tvoje selo nego i čitav region videti koliko si loša i zla osoba. Ima indicija i da se na druge bolesne načine “zabavljaš” sa životinjama te molimo sve ljude koji znaju nešto o ovoj junačini da nam se jave u privatnim porukama. Uživaj u popularnosti.

Ovaj uznemirujući video možete videti OVDE.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading