Hapšenje na Preševu: Kamiondžija švercovao cigarete ispod ležaja u kabini

Autor: Tanjug, Republika

Hronika

23.11.2018

12:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Carinici su u saradnji sa policijom u četvrtak na ulazu graničnog prelaza Preševo, sprečili krijumčarenje više od 2.000 paklica cigareta koje je vozač kamiona sakrio ispod ležaja u kabini, saopštila je Uprava carina.

RepublikaFoto: Uprava carina
Foto: Ilustracija

Prekršaj je otkriven u šleperu bugarskih registarskih oznaka koji je od Grčke ka Nemačkoj prevozio metalne profile. Na pitanje carinskog službenika da li ima nešto da prijavi osim deklarisane robe, vozač, pedesettrogodišnji turski državljanin bugarskog porekla, odgovorio je odrično.

Međutim, detaljnim pregledom kamiona carinici su ispod ležaja u kabini, kao i u prikolici, u priručnim sanducima za lične stvari i alat, otkrili kese oblepljene selotejpom u kojima su se nalazile kutije sa sakrivenim tovarom.

Reč je o 206 boksova cigareta "marlboro", "rotmans", "davidof", "laki strajk" i drugih, čija je vrednost procenjena na više od 3.000 evra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading