Ovo je krvolok iz Borče: Iskasapio ženu, policija traga za njim!

Autor: J. K. - N. R.

Hronika

22.11.2018

21:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija i dalje traga za Bekimom Danovićem (47), koji je u sredu oko 17.15 nasmrt izbo suprugu Azru (43), sa kojom je bio u brakorazvodnoj parnici, a potom pobegao sa mesta zločina. Krvavi pir se dogodio u Ulici Borčanskih žrtava u Borči, a kako Srpski telegraf saznaje, motiv ubistva je razvod koji je Azra pokrenula pre izvesnog perioda, a i Danovićeva bolesna ljubomora.

Prema rečima komšija, Azra se pre nekoliko meseci odselila od Bekima i sa sinom i ćerkom iznajmila stan.

 

- On je nju godinama maltretirao i tukao, ali ga nikada nije prijavila. Pored toga, bio je i bolesno ljubomoran i nije prestajao da je proganja, čak i kada se odselila iz njegovog doma. Sve vreme je pratio sa kim se viđa i druži i gde se kreće. Jednom se požalio prijateljima da ne može da živi bez nje i da se plaši da će je povrediti ukoliko ga ostavi - pričaju komšije.

Izbo ženu posle slave

Velimir R. (28) iz Batajnice napao je preksinoć nožem svoju bivšu devojku Aleksandru M. (36), ali ju je, srećom, samo lakše povredio. Incident se dogodio u večernjim časovima, u Ulici Braće Savić.

- U komšiluku se slavila slava na koju je Velimir pre svih došao nepozvan. Tamo se napio i vređao goste, među kojima je bila i Aleksandra. Nakon prepirke je napustio stan i sačekao je ispred zgrade sa nožem u ruci. Komšije i mladićev otac su čuli vrisak Aleksandrine sedmogodišnje ćerke, nakon čega su sišli, savladali Velimira i zadržali ga do dolaska policije.

U porodičnom domu nastradale Azre muk i tišina. Niko od prisutnih nije bio u stanju da priča novinarima. Komšije kažu da su roditelji Azri ponudili namešten sprat u njihovoj kući, ali ih je ona odbila.

Zorica i dalje kritično

Lekari se i dalje bore za život Zorice Stanisavljević (46) iz Nove Pazove, koju je nevenčani suprug Slobodan Belegišanin (46) u utorak ujutru pokušao da ubije kuhinjskim nožem. Slobodan je na ženu nasrnuo iz ljubomore jer je, navodno, u njenom telefonu video sumnjive poruke. Komšije kažu da je Zoricu, sa kojom ima troje dece, često maltretirao, naročito kada popije, kao što je bilo i ovog puta.

- Iako je radila kao pomoćna kuvarica u jednom vrtiću i imala ograničena primanja, odlučila je da iznajmi stan i skloni se što dalje od Bekima. Nažalost, nije uspela da da pobegne od njega - navode komšije.

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading