"PREPARIRANA SE OPUSTILA, JADNIK UMOČIO" Miona se konačno PREDALA Ša, Stanislav im PREKINUO AKCIJU! (VIDEO)


IZVOR: Republika/B. P. M. - 13.04.2024 | 12:45


Pantera upao u izolaciju dok su Miona i Ša imali odnos!

Foto: TV Pink/printscreen
"PREPARIRANA SE OPUSTILA, JADNIK UMOČIO" Miona se konačno PREDALA Ša, Stanislav im PREKINUO AKCIJU! (VIDEO)

Nakon turbulentne noći i burne emisije "Pitanja novinara", pevačica Miona Jovanović i reper Nenad Aleksić Ša otišli su do sobe za izolaciju, gde su se prepustili strastima. Iako joj je Ša pretio u emisiji da će "upoznati pravog Nenada", Miona je odlučila da počasti svog partnera vrelom akcijom.

Foto: Printskrin/RTV PINK, Instagram.com

Vrela akcija Mione i Ša, Stanislav otvara vrata

Ono što (ni)je očekivala je da će joj akciju prekinuti bivši dečko Stanislav Krofak Pantera, koji je u jednom trenutku ušao u izolaciju. Podsetimo, Miona i Stanislav su potrčci ove nedelje, te moraju da borave u izolaciji.

Miona i Ša su nakratko stali, a zatim nastavili da se ljube, dok se Stanislav smestio u svoj krevet. 

Foto: Printskrin/RTV PINK, Instagram.com

Stanislav ulazi u krevet, Miona i Ša se ljube

Ovaj klip je vrlo brzo postao virala na društvenim mrežama, a korisnici Instagrama su ocrnili Mionu i Ša u komentarima. "Perverznjak bi naskočio i na plastičnu lutku da ima gde da umoči, izgleda kao zec u teranju", "Da li se to preparirana opustila?", "To ona namerno zbog Stanislava", "Odavno je ona pala, samo se ćuti", "Popeo se kao dete na trešnju, sad je lagan", "Koliko moraš biti jadna od 0 do Mione? Ovim mu se zgadila do kraja života", "Koji je ovo stepen ludila kod ove cure? Šta ona sebi dopušta, fuj, fuj, fuj", "Neka je i on jadnik umočio, valjda će sada da ućuti", "Kud baš Stane da uđe, ovo bila jedina prilka Šakiju da je malo...", samo su neki od komentara ispod objave, koju možete videti u nastavku ovog teksta.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @samo.realno6

 

BONUS VIDEO: