PUKLA BRUKA JANJUŠA UŽIVO NA PINKU: Maja otkrila šta je uradio odmah nakon Mihailove SAHRANE, Aneli doživela transfer blama!


IZVOR: Republika/M. I. - 16.02.2024 | 08:40


Maja Marinković je urnisala Janjuša zbog ponašanja nakon samoubistva rođenog brata.

Foto: printscreen/RTVPink
PUKLA BRUKA JANJUŠA UŽIVO NA PINKU: Maja otkrila šta je uradio odmah nakon Mihailove SAHRANE, Aneli doživela transfer blama!

U toku sinoćnje emisije "Gledanje snimaka", pušten je razgovor između Marka Janjuševića Janjuša, Aneli Ahmić i Maje Marinković koji je izazvao veliku pažnju gledalaca.

U jednom delu razgovora, Janjuš je pružio podršku Aneli Ahmić, pokušavajući da je uteši zbog provokacija Maje Marinković. Nastao je totalni haos, kada je Maja udarila Janjuša u najbolniju tačku i spomenula mu se*sualne odnose sa Aneli samo par dana nakon što mu je preminuo rođeni brat Mihailo. Ona je iznela tvrdnje o Janjuševom ponašanju, nazivajući ga monstrumom i lošim ocem, s obzirom da njegova maloletna ćerka gleda sve što on radi u rijalitiju:

- Aneli je nekulturna i nevaspitana žena i znam da zbog nekih posledica ne rezonuje šta priča. Janjuš mene ne zanima u ljubavnom smislu. Ja sam ogorčena na njega. On je monstrum kom ništa nije svetno, ima sek*ualne odnose posle 40 dana, ništa mu nije sveto. Ova uzima od Slađe bundu da bi bila kao ja - kaže Maja.

POGLEDAJ GALERIJU

 

- Natovila si se kao krmača. Ku*vo iz Bujanovca - kaže Maja.

- Tebi niko ništa ovde ne veruje - kaže Janjuš

- Ja sam bila prema tebi čovek kada ti je bilo teško. Mora da ide kao sa vašara jer nema para. Gledajte barbika i greška prirode - kaže Maja.

- Imaćemo se*s svaki dan jer je to ljubav - kaže Janjuš

- Zamađijala te je - kaže Maja

- Maja bi meni bila za dva dana u rehabu da ne volim Aneli. Ti mene ne možeš da iznerviraš - kaže Janjuš

- Jako su loši roditelji - kaže Maja.

BONUS VIDEO: