SCENA IZ PRIJINOG PORODIČNOG DOMA ĆE VAS RASPLAKATI: Sin Aleksandar je vratio u detinjstvo, uz ovo je i ona odrasla! (VIDEO)


IZVOR: P.R. / M.I. - 13.02.2024 | 15:43


Portal Republike se našao ispred porodičnog doma Aleksandre Prijović, gde smo zatekli pevačicu sa sinom.

Foto: ST/Nemanja Pančić
SCENA IZ PRIJINOG PORODIČNOG DOMA ĆE VAS RASPLAKATI: Sin Aleksandar je vratio u detinjstvo, uz ovo je i ona odrasla! (VIDEO)

Popularna pevačica Aleksandra Prijović se priprema za večerašnji koncert u Osijeku, a portal Republike se nalazi ispred njene porodične kuće u Belom Manastiru, gde je pevačica provela detinjstvo, a njena majka i dan-danas u istoj živi.

Kako je sin Aleksandar njena najveća podrška na koncertima i neretko i sam izađe na binu, mališana smo zatekli u dvorištu ove kuće, gde se igrao, upravo na mestu gde je odrasla njegova majka. 

Kao i uvek, mali Aleksandar je bio veseo i nasmejan, a Aleksandra je sve vreme bila oko njega, jednako srećna što su baš tu gde jesu. Ovaj emotivan prizor privukao je pažnju i brojnih komšija, koje su prolazile i okupljale se, kako bi pozdravile popularnu pevačicu, koja će večeras napraviti spektakl u Osijeku.

POGLEDAJ GALERIJU

 

Podsetimo, prilikom Aleksandrinog prvog koncerta u Zagrebu, naslednik joj je prišao i zamolio je da joj se pridruži na bini, što je nju rasplakalo, a kada je taj momenat došao, pevačica nije mogla da sakrije oduševljenje. Aleksandar je oborio publiku s nogu, a prisutni su ga pozdravili aplauzom i vriskom:

- Sin mi je došao, dok sam se presvlačila i rekao da želi da izađe na binu, večeras je baš insistirao, jedva je sačekao treći blok, rekla sam mu da izađe tokom pesme "Zvuk tišine". Ispunila sam mu želju, naravno - priznala je Aleksandra Prijović kroz smeh.

BONUS VIDEO: