KARLEUŠINA POSLEDNJA ŽELJA: Isplanirala SAHRANU, dizajnirala KOVČEG, pa ZAPRETILA najbližima - ako joj OVO ne ispune, proganjaće ih sa ONOG SVETA! (FOTO)


IZVOR: Republika/B. P. M. - 25.12.2023 | 12:35


Jelena Karleuša isplanirala svoju sahranu i kovčeg, svi u šoku!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, Shutterstock
KARLEUŠINA POSLEDNJA ŽELJA: Isplanirala SAHRANU, dizajnirala KOVČEG, pa ZAPRETILA najbližima - ako joj OVO ne ispune, proganjaće ih sa ONOG SVETA! (FOTO)

Muzička zvezda Jelena Karleuša šokirala je danas svoje pratioce na društvenoj mreži Instagram. Naime, ona im se obratila putem storija, te otkrila u kakvom mrtvačkom sanduku želi da bude sahranjena.

Kako je popularna pevačica istakla, obični sanduci imaju dosadan oblik, a kako se inače bavi dizajnom, osmislila je kako bi trebalo da izgleda njen.

Foto: ST/Nemanja Pančić

Jelena Karleuša

- Pošto se generalno bavim dizajnom, uvek sam razmišljala - ZAŠTO pogrebni kovčeg mora da izgleda SAMO ovako? Zašto uvek jedan isti dosadni oblik? Zašto iskopavamo grob u ovom obliku? Čemu taj pravougaoni momenat? - zapitala se Karleuša na Instagramu, pa nastavila:

- Zašto kovčeg nema oblik SRCA na primer? Ili leptira? Kruga? Zvezde? Ja kad umrem, hoću da mi se napravi kovčeg u obliku srca! - napisala je popularna pevačica i dodala emotikon srca.

- I takvu rupu da mi iskopate! Nisam ja tompus, nisam ja neka debela glista! Ja sam JA! Ja sam sve ono što mi je u srcu... Ne u bubregu! Hoću SRCE! I ako me zaj*bete, verujte ZNAĆU, posr*će vas jato ptica i znaćete da sam JA! - obavestila je svoje najmilije i fanove Jelena.

Foto: instagram.com/karleusastar

Objava Jelene Karleuše

Inače, pevačica se pre dva dana pojavila u Štark Areni kao specijalna gošća Milice Pavlović i sve oduševila stajlingom. Jelena je imala provokativni kostim, a grudnjak joj je bio u obliku revolvera, koji su se nalazili i na kukovima, dok je na zadnjici nakačila municiju.

BONUS VIDEO: