OVAKO GUDELJ IZGLEDA NAKON TRANSPLANTACIJE KOSE: Anastasijin fudbaler pokazao šok promenu (FOTO)


IZVOR: P. R. - 29.11.2023 | 22:00


Drastična promena Nemanje Gudelja, svi u šoku!

Foto: Profimedia
OVAKO GUDELJ IZGLEDA NAKON TRANSPLANTACIJE KOSE: Anastasijin fudbaler pokazao šok promenu (FOTO)

Nemanja Gudelj, poznati fudbaler i suprug pevačice Anastasije Ražnatović, nedavno je odlučio da promeni svoj izgled i učini nešto drastično - odlučio se za presađivanje kose u Turskoj. Nakon zahvata, Gudelj je pokazao rezultate fanovima putem Instagrama, oduševljen novom frizurom koja je značajno promenila njegov imidž.

U prethodnom periodu, javnost je Gudelja navikla na dugu kosu i česte kačkete, međutim, ovoga puta, fudbaler se odlučio za drastičnu promenu. U ovom procesu, Gudelju je svesrdno pružala podršku njegova supruga Anastasija. Na društvenim mrežama, par je podelio deo ovog procesa, kao i oporavka nakon zahvata, pružajući fanovima uvid u ovu ličnu transformaciju. POGLEDAJ GALERIJU

Uz podršku supruge, Gudelju je društvo pravio i vozač Rašid, koji je tokom vremena postao njegov blizak prijatelj. Njihovo prijateljstvo i podrška koju je Gudelj imao tokom ovog procesa dodatno su naglasili važnost podrške i prijateljstva u ličnim transformacijama.

Nakon završetka procesa, Gudelj je delovao prezadovoljno novim izgledom, konstantno se smešeći iz frizerske stolice, kako je pokazao putem svojih najnovijih "storija" na Instagramu.

BONUS VIDEO: