Zanimljivosti

ŽENA MAČKA IMA 57 GODINA I POZIRA KAO OD MAJKE ROĐENA: Njeno telo je savršenstvo prirode, puca od samopouzdanja - kad vidite fotku biće vam jasno!

Hale Beri izgleda fenomenalno!

13.05.2024 16:28

ŽENA MAČKA IMA 57 GODINA I POZIRA KAO OD MAJKE ROĐENA: Njeno telo je savršenstvo prirode, puca od samopouzdanja - kad vidite fotku biće vam jasno!
Tanjug/AP

Van Hant, partner poznate glumice Hale Beri, izazvao je žustru raspravu na društvenim mrežama nakon što je objavio provokativnu fotografiju slavne glumice kako bi proslavio Dan Majki.

Na Instagramu je u nedelju podelio zanosnu sliku 57-godišnje "žene mačke" kako pozira gola na balkonu. Uz fotografiju, Van se šaljivo obratio fanovima, napisavši: "Srećan Dan Majki iz dubine mog srca... Oh, s**anje, nijetrebalo ovo da objavim!" Ali nije se zaustavio tu - dodao je: "Ali priznajmo, prilično je vruće!"

Na fotografiji, Hale pozira sa zadnjicom naslonjenom na ogradu od kovanog gvožđa dok nežno pruža ruke prema kameri i baca provokativan pogled preko ramena.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by van hunt (@vanhunt)

Ovo nije prvi put da je glumica privukla pažnju svojim provokativnim fotografijama na balkonu. U aprilu 2023, objavila je sličnu fotografiju na kojoj je stajala okrenuta prema kameri, a ograda balkona pokrivala je njene grudi dok je uživala u pejzažu i pila čašu vina.

Glumica, poznata po ulozi u filmu "Žena mačka", majka je 16-godišnje ćerke Nahle Ariele, sa bivšim partnerom Gabrijelom Obrijem, kao i 10-godišnjeg sina Maceo-Roberta sa bivšim suprugom Olivijeom Martinezom.

Van, s druge strane, ponosni je otac sina tinejdžera,Drejka.

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)