PORODILA SE TAMARA MILUTINOVIĆ! Pevačica sa mužem fudbalerom bebi dala NEOBIČNO IME


IZVOR: P. R. - 05.09.2023 | 19:40


Popularna pevačica bebi dala neobično ime latinskog porekla koje nosi moćno značenje!

Foto: ATA Images
PORODILA SE TAMARA MILUTINOVIĆ! Pevačica sa mužem fudbalerom bebi dala NEOBIČNO IME

Pevačica i nekadašnja učesnica muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", Tamara Milutinović, porodila se i na svet donela zdravu ćerkicu, saznaju domaći mediji.

Tamara i njen suprug, fudbaler Darko Jevtić, naslednici su odlučili da daju ime latinskog porekla, Emili, koje znači "ona koja se takmiči". Majka i beba se osećaju dobro, a porođaj je, kako navodi Blic, prošao u najboljem redu.

Foto: E-Stock/Nataša Rajaković

Tamara Milutinović i Darko Jevtić

Tamara Milutinović se pre samo tri dana oglasila na društvenoj mreži Instagram i obavestila je pratioce da će se uskoro poroditi.

- I eto tako, stigli smo do kraja... Kraja, ali i najlepšeg početka... Možda neću osećati više one najlepše "leptiriće" u stomaku, ali ćemo ti ih tata i ja na dlanu donositi celoga života. Emili, čudo naše - navela je tad popularna pevačica.

Podsećanja radi, Tamara Milutinović stala je na ludi kamen i udala se za fudbalera Darka Jevtića, i to na imanju Nataše Bekvalac u Čeneju. Par je upriličio intimno venčanje samo za najbliže, a veliko slavlje planirano je za sve prijatelje nakon pevačicinog porođaja. Interesantno je da je Tamara saznala i pol bebe i to na zanimljiv način, kada je avion preleteo i ispustio dim roze boje.

BONUS VIDEO: