JOVANA JEREMIĆ BRUTALNA PREMA DIDI J U EMISIJI, SVI PRIČAJU O OVOME: Hajde da ne OKOLIŠAMO, udala si se za BOGATOG ČOVEKA


IZVOR: Republika.rs - 12.04.2021 | 11:41


Voditeljka je jednom prilikom ugostila i pevačicu, a o njihov razgovor se i dalje komentariše.

Foto: youtube.com/printscreen

Dijana u emisiji kod Jovane Jeremić

Jovana Jeremić i Dijana Janković, poznatija kao Didi J su osobe koje svakim pojavljivanjem privlače veliku pažnju i izazovu lavinu komentara, a o njihovom razgovoru u emisiji "Jutro" na Hepiju i dalje bruje sve društvene mreže, prenosi Mondo.


Naime, voditeljka je ugostila Didi, te sa njom pričala o svim aktuelnostima vezanim za karijeru, planove i uspeh, a kako mnogi često komentarišu da je za Dijaninu karijeru najviše zaslužan njen suprug, te i da se "udala zbog novca", Jovana nije želela da okoliša, te je sa pitanjima "gađala" pravo u centar.

Jovana je bez okolišanja istakla da je činjenica da se pevačica "dobro udala", te ju je zanimalo i kako se nosi sa zlim komentarima i predrasudama.

- Kad si ti u pitanju, imala si tu sreću u životu da se udaš za izuzetno bogatog čoveka, hajde da ne okolišamo... -  započela je Jovana.

- Nema svaka žena tu sreću, poznajem mnogo onih koji su ljubomorni na to kako si se ti udala, našla kvalitetnog čoveka i materijalno si obezbeđena. Postoje i oni koji te vole bez obzira, kako se nosiš sa komentarima zlobnih žena na to što je tebi Bog dao takvu sudbinu? -  bila je direktna.

- Prvo moram da kažem da moj suprug jeste uspešan, ali i ja dolazim iz imućne i poznate porodice. Nisam se udala zbog novca, kao što se to potencira i priča. Moj suprug jeste uspešan, ali ja želim da izgradim karijeru i budem uspešna u svom poslu. Nije bitno čime se moj suprug bavi i koliko novca ima -  istakla je Didi.

"Didi ovo nije očekivala", "Jovana gađa u centar", "Neočekivano pitanje", "Jovana joj servirala", samo su neki od komentara koji se svakodnevno dopunjuju.