Čega se pametan stidi budala se ponosi: Topalko podržava ćerku što je s oženjenim čovekom!


IZVOR: Irena KARIĆ - 25.11.2020 | 04:25


Šok!

Foto: youtube.com/printscreen/ Iz Profila Tv Grand

Milan Topalović

Milan Topalović Topalko odlučio je da podrži svoju naslednicu Helenu, koja se zabavlja s oženjenim čovekom, a da za to okrivi novinare. Naime, nakon što se saznalo s kim je u vezi njegova mezimica, iako je ona to pokušavala da sakrije od očiju javnosti, pevač i pobednik rijalitija "Farma 1" se ostrvio na sedmu silu, koja mu je valjala dok je imao na osnovu čega da bude u medijima, s obzirom na to da više i nije tako popularan, kao što je bio ranije.

- Ja jesam ponosan na svog sina zato što nije jedna od vas koji mislite da je cela Srbija rijaliti - napisao je pevač, koji je upravo zahvaljujući jednom rijalitiju stekao još veću popularnost u narodu i nastavio:

 Topalović: Ja jesam ponosan na svog sina

- Poručujem vam da možete samo da mi popušite. Nisam jedan od vas niti ću biti, dok sam živ.

Foto: instagram.com/helenatopalovic

Helena Topalović

Iako je za Srpski telegraf veoma ljubazno dao izjavu kako ne komentariše ćerkin život i još se zahvalio na pozivu, uskoro je na njegovom profilu osvanula objava kojom psuje novinare. Očito da je predstavnike medija pobrkao s Atinom Ferari, s kojom je svojevremeno imao aferu i razmenjivao slične vulgarne reči. I pojedini korisnici društvenih mreža su aludirali na ovu Topalkovu seks- aferu komentarima kao što su "Gledaj tatu, biraj ćerku" uz opasku da "iver ne pada daleko od klade".

Foto: instagram.com/helena_topalovic

Helena Topalović

Podsećamo, Srpski telegraf juče je raskrinkao ćerku Milana Topalovića tako što je objavio da je u vezi sa suprugom voditeljke "Parova" Jelene Dimitrijević, s kojom ima dvogodišnjeg sina. Iako je društvenim mrežama već kružila njihova paparaco fotografija na kojoj Helena spava na ramenu oženjenog muškarca, njegov identitet je otkrio tek naš list.

 
$bp("Brid_06239844", {"id":"23088","width":"16","height":"9","carousel":"236"});

Inače, Topalkova naslednica poznata je po vezama i avanturama s brojnim poznatim muškarcima, od tatinih kolega poput Jovana Stefanovića, Slobe Vasića, Miloša Vujnovića, preko voditelja i manekena do tenisera Damira Džumhura.