IVANKA TRAMP NEĆE UČESTVOVATI U PREDSEDNIČKOJ KAMPANJI SVOG OCA! Evo čime će se baviti u budućnosti!


IZVOR: Republika - 16.11.2022 | 15:29


Volim oca mnogo, ali ovaj put biram da dam prednost svojoj maloj deci, rekla je Ivanka Tramp.

Foto: youtube.com/The White House
IVANKA TRAMP NEĆE UČESTVOVATI U PREDSEDNIČKOJ KAMPANJI SVOG OCA! Evo čime će se baviti u budućnosti!

Ivanka Tramp je odlučila da se povuče iz američke politike i da se ne pridruži aktivno pokušajima svog oca da ponovo osvoji Belu kuću 2024. godine, rekavši da je odabrala da da prioritet svojoj deci.

Donald Tramp je u utorak uveče najavio da će ući u trku za republikansku nominaciju 2024. u svom odmaralištu Mar-a-Lago na Floridi. Prisutni su bili članovi njegove porodice, uključujući njegovu suprugu Melaniju i sina Erika. Čak je bio prisutan i Ivankin muž, Džared Kušner. Ali Ivanka nije bila tamo.

- Volim svog oca mnogo. Ovog puta biram da dam prednost svojoj maloj deci i privatnom životu koji stvaramo kao porodica. Ne planiram da se bavim politikom - rekla je Ivanka Tramp.

Rekla je da će uvek podržavati oca, ali će to raditi izvan političke arene.

Foto: Tanjug/AP

Ivanka Tramp sa suprugom Džaredom Kušnerom

 

- Zahvalna sam što sam imala čast da služim američkom narodu i uvek ću biti ponosna na mnoga dostignuća naše administracije - rekla je.

Ivanka Tramp i Kušner su igrali ključne uloge u Trampovoj administraciji i često se nalazili na udaru javnosti zbog mnogih ekscesa, delom zbog svojih prethodnih života kao pripadnika elitne društvene scene Menhetna, koja je u velikoj meri demokratska.

Otkako je Donald Tramp izgubio od Džoa Bajdena 2020. godine, Ivanka Tramp i njena porodica preselili su se u skupu vilu na Floridi.

Nedavno je svedočila pred komitetom koji sprovodi istragu o napadu na Kapitol 6. januara, u kojem su ekstremističke pristalice Trampa pokušale da preokrenu njegov izborni poraz.

Ivanka je tog dana bila sa ocem u Beloj kući i jedan je od više od 800 svedoka koje je komisija intervjuisala. Kongresmen Beni Tompson, predsednik komiteta, opisao je da njeno svedočenje nije bilo "brbljavo", već korisno.

Bonus video: