BOKAN IMA PORUKU ZA ČOVIĆA: On to NAJBOLJE ZNA!


IZVOR: Republika - 19.03.2021 | 22:31


Ekipa Budućnosti će ugostiti Crvenu zvezdu 21. marta u okviru derbija ABA lige, a ovaj meč po starom običaju ima paklenu uvertiru.

Foto: Starsport

Dejan Radonjić, Nebojša Čović i Dragan Bokan

Predsednik Budućnosti Dragan Bokan u razgovoru za BH Basket, nije želeo mnogo da  komentariše izjavu predsednika Crvene zvezde, Nebojše Čovića, koji je istakao da meč protiv Budućnosti nije derbi.

- Morate to pitati Čovića, ipak je on najstariji sudionik košarke u regionu, dugo godina na čelnim pozicijama kluba. Ja imam suprotno mišljenje i to je za mene derbi. Sve ćemo uraditi da napravimo ambijent, da naši igrači daju maksimum i dođu do pobede. Zvezda je klub za svako poštovanje i evroligaški tim- rekao je Bokan.

Foto: Starsport

Budućnost nakon meča sa Beograđanima čeka četvrtfinalna serija Evrokupa protiv Monaka.

- Mislim da nismo rekli poslednju reč u Evrokupu, imamo pravo da se nadamo. Dajem prednost Monaku, prvu utakmicu igramo u Francuskoj. Nažalost zbog izričitih mera francuske države, revanš ćemo igrati u Ljubljani. Ovom prilikom bih se zahvalio Sloveniji i ljudima koji vode sportski centar "Stožice", što su nam omogućili da budemo domaćini u Ljubljani.

Dragan Bokan je najavio da će se o sudbini ABA ligi odlučivati na skupštini tokom aprila ili maja.