(FOTO) Nema šanse da LeBron ovo pojede!


IZVOR: Republika - 08.07.2020 | 15:24


Igrači će morati da se naviknu na takve obroke prva 72 sata jer je to vreme koje svi članovi NBA lige moraju da provedu u karantinu.

Foto: Tanjug/AP

Troj Danijels

NBA ekipe počele su da pristižu u Orlando gde bi 30. jula trebalo da počne finiš sezone najjače košarkaške lige sveta. Vremena za adaptaciju ima, a prvi utisci iz dela gde se obavlja karantin nisu sjajni.

Troj Denijels iz Denver Nagetsa i Kris Čioza iz Bruklin Netsa objavili su fotografije prvih obroka u Orlandu. Na poslužavnicima je bila hrana, pakovanja i izgleda, verovatno i ukusa, nalik onoj što se nekada davala u avionima. Duhovitim kritikama nije bilo kraja.

- Nema šanse da Le Bron ovo pojede. LOL -napisao je Ajzea Tomas, bivši igrač Bostona i Vašingtona ispod Denijelsove poruke: Vreme večere.

Igrači će morati da se naviknu na takve obroke prva 72 sata jer je to vreme koje svi članovi NBA lige moraju da provedu u karantinu dok ne dobiju dva negativna PCR testa. Kada dobiju rezultat da nisu zaraženi virusom korona sele se u hotel i mogu da jedu ono što vole.

Donovan Mičel iz Juta Džeza je jedini ozbiljno pitao dokle će agonija sa ovakvim menijem trajati i dobio je odgovor od organizatora:

- Čim napustite karantin, stećićete pravo hotelsko iskustvo u sva tri objekta za igrače.