ZVEZDA NAJAVILA PROMOCIJU NAPADAČA! Poznato kada će biti predstavljeno NAJVEĆE POJAČANJE crveno-belih!


IZVOR: Republika/D.O. - 01.02.2024 | 13:05


Doskorašnji golgeter lučanske Mladosti oborio rekord fudbalera iz Superlige Srbije.

Foto: Republika.rs
ZVEZDA NAJAVILA PROMOCIJU NAPADAČA! Poznato kada će biti predstavljeno NAJVEĆE POJAČANJE crveno-belih!

Tačno u ponoć završava se zimska fudbalska "pijaca" u Evropi, a Crvena zvezda bila je izuzetno aktivna na tržištu.

Bilo je itekako velikih odlaznih transfera, i dobre zarade, kao i zvučnih dolazaka. Najveći među njima, bar za sada, jeste supertalentovani napadač Uroš Sremčević.

Dosadašnji fudbaler lučanske Mladosti, u Zvezdu stiže u transferu teškom 2.000.000 evra, inače, rekordnom kada je reč o fudbalerima u Superligi Srbije.

Mladi reprezentativac Srbije će ugovor sa crveno-belima potpisati po povratku tima Vladana Milojevića u Beograd, a Crvena zvezda je već najavila kada će biti predstavljen na Marakani.

Foto: Starsport

Uroš Sremčević

Naime, promocija Sremčevića, zakazana je za petak, 2. februar od 15 časova u Medija centru stadiona "Rajko Mitić".

Podsetimo, brojni klubovi bili su zainteresovani za Sremčevića, pominjao se i Mančester siti, ali je na kraju Zvezda bičla najkonkretnija u borbi za potpis "bisera" srpskog fudbala.

Crveno-beli su ove zime prodali Kostu Nedeljkovića u Aston Vilu i na tom transferu inkasirali 9.000.000 evra i 15 posto od naredne prodaje.

Jovan Mijatović će potpisati ugovor sa Njujork sitijem, a Zvezda bi mogla da zaradi 10.500.000 evra, ukoliko talentovani napadač ispuni uslove vezane za bonus kroz broj golova i utakmica, kao i, takođe, 15 odsto od njegovog sledećeg transfera.

Inače, na izlaznim vratima je i Kings Kangva, a kao naredna destinacija reprezentativca Zambije pominje se ruska Premijer liga.

BONUS VIDEO