ŠOKANTNA VEST: Pokupio je stvari i otišao - u nastavak borbe za titulu klub ulazi bez trenera koji nije znao za neuspeh!


IZVOR: Vladimir Vorih - 29.03.2024 | 12:54


Kao grom iz vedra neba pojavila se informacija da je trener koji je ostvario stoprocentni učinak na startu prolećnog dela sezone, odlučio da napusti kormilo.

Foto: FK FAP Priboj
ŠOKANTNA VEST: Pokupio je stvari i otišao - u nastavak borbe za titulu klub ulazi bez trenera koji nije znao za neuspeh!

Fudbaleri pribojskog FAP-a i dalje se smatraju jednim od glavnih kandidata za osvajanje šampionskog pehara i pored činjenice da jedini konkurent, čačanski Borac 1926 u ovom momentu ima pet bodova predsnoti.

 

Popularne "kamiondžije" su nakon serije uspeha tokom prethodne jeseni, sebi dozvolili da u dve poslednje takmičarske utakmice u 2023. godini, dožive isto toliko poraza, čime su prepustili čelnu poziciju velikom i jedinom konkurentu, a rukovodstvo kluba je tokom zimske pauze odlučilo da "šok terapijom" razmrda ekipu i na poziciju šefa stručnog štaba doveden je iskusni stručnjak Slaviša Kovačević.

Pedesetsedmogodišnji trener je u prva tri prvenstvena meča u prolećnom delu sezone ostvario isto toliko pobeda. Redom su pred Pribojcima padali Polet oz Ljubića (3:1), valjevska Budućnost Krušik 2014 (2:1) i nekadašnji superligaš čajetinski Zlatibor (4:0), a zatim je usledio pravi šok za sve u gradu na obali Lima.

Naime, pred meč 19. kola zapadne grupe srpskoligaškog karavana Kovačević je doneo odluku da napusti Priboj, a kako se nezvanično saznaje, razlozi odlaska su privatne prirode.

Foto: FK FAP Priboj

Rastanak nakon samo 270 minuta fudbala - Slaviša Kovačević

 

O svemu što se dogodilo, FK FAP se do sada nije oglašavao, a javnost svakako očekuje odgovore na pitanja, a istovremeno i hitnu reakciju klupskih čelnika kako bi ekipa nastavila borbu za titulu sa novim šefom stručnog štaba.

Treba podsetiti da Pribojce u sbubotu 30. marta očekuje veliko iskušenje. "Kamiondžije" u okviru 19. takmičarske runde gostuju u Novom Pazaru gde će se sastati sa ekipom Jošanice koja se u ovom momentu nalazi u sredini tabele sa ukupno 22 osvojena boda.

Prvi meč dve ekipe koji je odigran polovinom meseca septembra prethodne godine pripao je ekipi FAP-a koja je slavila rezultatom 3:1, a golove za pobedničku ekipi postigli su Dragan Jovanović (2) i Veljko Grujić, dok je počasni pogodak za Novopazarce delo Nazima Hadžibulića.

 

 

 

BONUS VIDEO: