TRILING NOVAJLIJA U VOĆNJAKU: Janso je svima da se nešto promenilo na bolje u redovima Luk-a!


IZVOR: Milan Đorđević - 03.02.2024 | 09:24


Predstavljena je i "bomba" prelaznog roka.

Foto: FK Luk Voćnjak
TRILING NOVAJLIJA U VOĆNJAKU: Janso je svima da se nešto promenilo na bolje u redovima Luk-a!

Tim iz Voćnjaka nakon jesenjeg dela prvenstva zauzima visoku četvrtu poziciju na tabeli, ali niko ne planira da se tu zaustavi, na proleće se "juri" sam vrh lige.

U Voćnjaku što se tiče novina za vreme zimske pauze, stigao je Zoran Milivojević na mesto sportskog direktora Luka, dok je igrački kadar osvežen dolaskom Aleksandra Milovanovića i Strahinje Subotića.

U toku jučerašnjeg dana promovisana su tri nova fudbalera, što pokazuje veliku ozbiljnosti kluba i jasna je namera da se do kraja sezone popravi plasman na tabeli.

Ognjen Popović (21) protekle dve i po godine branio je boje Jadra 07, u dosadašnjoj karijeri nastupao je i za Borac iz Kozjaka, Radnički Klupci i Slogu (Korenita), ali je sada došlo vreme da se vrati u matični klub, gde je igrao u mlađim kategorijama. Popović je stekao određeno iskustvo u dosadašnjem periodu, i tokom proleća će upisati seniorske minute u Luku.

POGLEDAJ GALERIJU

Nakon Popovića promovisan je i godinu dana mlađi Luka Ražnatović, reč je o mladom i perspektivnom fudbaleru koji je ponikao u Loznici, i koji je u prethodnom periodu bio član Sloge iz Straže. 

Triling novajlija u ovom periodu zatvara Stefan Panić (26), koji je bio velika želja trenera Matića i sportskog direktora Milivojevića. Radi se o fudbaleru koji je proteklu polusezonu proveo u Radničkom (Klupci), dok je u dosadašnjoj karijeri igrao za Loznicu u dva navrata i Jadar (Gornji Dobrić).

Čelni ljudi kluba su nakon promocije novih igrača iskoristili priliku i da se zahvale Zoranu Grujičiću, legendi iz Voćnjaka, koji je jedan od retkih starih igrača, koji pomaže trenutni projekat Luk-a, i velika je podrška.

BONUS VIDEO: