MIJALČIĆ "NOVA JEDINICA" BORCA: Uprava kluba sprema respektabilan tim za duže staze!


IZVOR: Milan Đorđević - 15.01.2024 | 12:30


U Stejanovcima bez odmora.

Foto: Shutterstock
MIJALČIĆ "NOVA JEDINICA" BORCA: Uprava kluba sprema respektabilan tim za duže staze!

Učinak Borca nakon osam odigranih jesenjih mečeva je polovičan, zabeležena su četiri trijumfa i isto toliko poraza, uz gol razliku 24:12. Igrački kadar tima će tokom predstojećeg prelaznog roka biti izmenjen u određenoj meri, a sve sa ciljem da se ostvari što bolji plasman na proleće.

Što se tiče dosadašnjih pojačanja, Aleksandar Kozlina dolazi iz redova žarkovačkog Napretka, dok je Danilo Ristić nakon šest meseci u opremi Fruške Gore stigao i opremu Borca. Treći zimski novajlija u Stejanovcu je Miloš Šponja (23) doskorašnji fudbaler Fruškogorca iz Krčedina, dok je nakon njega stigao Dragomir Vuković iz Krušedola

Da uprava kluba ima odlično razrađen plan za budući period, pokazuje i potvrda novog transfera. Nenad Mijalčić (27) nakon godinu dana provedenih u Slobodi (Šašinci) odlučio se za promenu sredine, i od starta prolećnog dela nosiće dres Borca.

Najnovija akvizicija uprave kluba je iskusni golman koji je u dosadašnjoj karijeri branio boje četiri kluba, ali se u svim sredinama rado vraćao i više puta. Mijalčić je bio "jedinica" Graničara (Grabovci), Fruškogorca (Mali Radinci) i Partizana (Vitojevci).

Foto: FK Borac Stejanovci

Mijalčić "nova jedinica"

Protekle jeseni Nenad je nastupio na osam mečeva u ligi, ali je nešto slabija forma celog tima uticala i na njegov nešto slabiji učinak. Sloboda zimsku pauzu u okviru GFL-a Sremska Mitrovica provodi na pretposlednjoj poziciji na tabeli.

Ovim transferom uprava Borca je već završila peti potpis ove zime, imajući u vidu da prelazni rok zvanično još nije počeo, može se reći da se u Stejanovcima radi ozbiljno i na visokom nivou.

BONUS VIDEO: