NASTAVAK CRNE SERIJE: "Ere" tonu sve dublje - i Inđija odnela bodove iz Užica! (FOTO GALERIJA)


IZVOR: Vladimir Vorih - 23.11.2023 | 10:26


Od njih se očekivalo da u aktuelnoj sezoni mogu biti jedni od kandidata za visok plasman, ali su ostvarenja na terenu ispod svih zacrtanih ciljeva.

Foto: GFK Sloboda Užice
NASTAVAK CRNE SERIJE: "Ere" tonu sve dublje - i Inđija odnela bodove iz Užica! (FOTO GALERIJA)

Proteklo je punih meseca dana od kako su fudbaleri užičke GFK Slobode zabeležili poslednji prvenstveni trijumf. Nakon pobede nad ekipom RFK Novog Sada 1921 rezultatom 2:1, popularne "ere" su doživele neuspehe u duelima protiv RFK Grafičara (1:5), OFK Beograda (0:1) i Tekstilca iz Odžaka (0:2) i očekivalo se da u zaostalom susretu devete takmičarske runde, ekipa može prekinuti niz neuspeha.

 

Međutim, ostvareno na stadionu "Radomir Antić" pred oko svega dve stotine ljubitelja fudbala, samo je produbilo krizu u redovima užičkog prvoligaša.

Loše vreme i obilne padavine uslovili su da teren na stadionu "Radomir Antić" bude daleko od idealnog, što je verovatno i uslovilo da konačni ishod ovog meča bude postavljen već u sedmom minutu susreta.

Kombinovali su fudbaleri Inđije Toyo Tires po levom krilu, lopta je stigla do Milana Janjića koji je ka mreži domaćina uputio nešto između udarca i centaršuta, a na drugoj stativi brži od defanzivaca domaćina i čuvara mreže Stefana Đokovića, bio je Luka Đorđević koji je loptu smestio u mrežu.

Usledila je velika radost momaka u zeleno-beloj sportskoj opremi, a kao što je već i rečeno, navedenim pogotkom gosti su stigli do vredna tri boda.

U nastavku meča obe ekipe su pokušavale da ugroze protivničke golmane, ali su veliku prepreku imali u izuzetno teškom terenu koji je, kako je utakmica odmicala, bivao sve teži za igru. POGLEDAJ GALERIJU

 

- Prva liga Srbije, 9. kolo:

GFK Sloboda (Užice) - Inđija Toyo Tires (Inđija) 0:1 (0:1)

Strelac: L. Đorđević u 7. minutu za Inđiju Toyo Tires

Stadion: "Radomir Antić", Užice

Gledalaca: 200

Sudija: Stefan Filipović

Žuti kartoni: D. Tumbas (GFK Sloboda); S. Stojanović, D. Vrbić, B. Velimirović, M. Maričić, M. Stojanović (Inđija Toyo Tires)

GFK Sloboda (Užice): Đoković, Cvetić, Gajić, R. Glišović, T. Glišović (Kitanovski), Đ. Glišović, M. Janković (L. Janković), Mjung (Starčević), Rašković, Stanojević (Lazić), Tumbas (Đukić).

Inđija Toyo Tires (Inđija): Velimirović, Desančić (Abramušić), Gajilović (Derviši), Janjić (Kojić), Maričić, Mijailović, Mitrović, S. Stojanović (M. Stojanović), Vrbić (Milošev), Đoković, Đorđević.

Užički fudbaleri u ovom momentu zauzimaju 14. poziciju na prvoligaškoj tabeli sa 15 osvojenih bodova, a priliku da prekinu crni niz imaće predstojećeg vikenda kada će gostovati u Lazarevcu ekipi Kolubare.

Sa druge strane, zeleno-beli iz Inđije nastavljaju borbu za sam vrh tabele, a priliku da poboljšaju svoju poziciju imaće u duelu na "Toyo Tires Areni" protiv fenjeraša iz Novog Sada, ekipe Mladosti GAT.

 

 

 

BONUS VIDEO: