ZASIJALO U ZABLAĆU: Za vreme zimske pauze radilo se na svim poljima!


IZVOR: Milan Đorđević - 23.02.2023 | 17:20


Sada je sve spremno za Srpsku ligu!

Foto: FK Omladinac Zablaće
ZASIJALO U ZABLAĆU: Za vreme zimske pauze radilo se na svim poljima!

Sastav iz Zablaća igra svoju treću vezanu sezonu u Zapadno moravskoj zoni, i posle svake je u sledećoj beležio bolje rezultate.

Ove takmičarske godine igraju do sada najbolji fudbal u zonskom rangu, na zimsku pauzu otišli su sa učinkom 11-0-2 što je bilo dovolno za lidersku poziciju na tabeli. Zaliha ispred prvog pratioca iznosi sedam bodova.

Igrački kadar je u prelaznom roku ojačan proverenim igračima koji će sigurno doneti dodatni kvalitet za prolećne mečeve. Po mnogima je sastav Omladinca već spreman i za takmičenje u višem rangu, ali je pred njima drugi deo sezone do plasmana u Srpsku ligu Istok.

Posle 58 godina postojanja zasijali su reflektori u Zablaću. Posle izrade tribine, za koju je planirano i pokrivanje ove godine, grejanja u klupskim prostorijama, izrade ograda oko terena na red je došlo da se sve to i "osvetli".  POGLEDAJ GALERIJU

Ova investicija će igračima i stručnom štabu u mnogome olakšati buduće pripreme i treninge. Sada će igrači imati priliku da se okupljaju u kasnim večernjim satima, što može biti veoma korisno zbog privatnih obaveza u toku dana. Uprava kluba je ovim potezom pokazala da se radi ozbiljno na svim poljima, da klub napreduje iz godine u godinu i da se u budućnosti može očekivati još dobrih stvari.

Omladinac je trenutno u pripremnom periodu za nastavak sezone, pored treninga igraju se i prijateljske utakmice. Za sada su snage odmerili sa sastavom Slobode iz Čačku, u kojem su slavili sa 3:2. Drugi susret je bio sa omladincima Borca iz Čačka koji je završen bez pobednika, rezultat je glasio 2:2.

Prolećni deo prvenstva tim iz Zablaća počinje na gostovanju ekipi Lazarice koja ih je u prvom susretu savladala sa 2:0.

BONUS VIDEO: