MLADI TRIFUNOVIĆ MENJA TIM, ALI OSTAJE U LIGI: Na proleće u plavo-belim bojama!


IZVOR: Milan Đorđević - 12.01.2023 | 09:08


Svi u klubu žele da na proleće napreduju na tabeli.

Foto: FK Šantarovac
MLADI TRIFUNOVIĆ MENJA TIM, ALI OSTAJE U LIGI: Na proleće u plavo-belim bojama!

Šantarovac igra svoju šestu vezanu sezonu u Međuopštinskoj ligi Sever

U 15 odigranih mečeva ove polusezone uspeli su da zabeleže pet pobeda, jednu podelu bodova i čak osam poraza. Ekipa nije uspela da uhvati pravu formu i da beleži dobre rezultate u kontinuitetu. 

Prvo pojačanje u ovom prelazom roku za tim koji zimuje na 11. poziciji na tabeli je Trifunović Jovan (19). Trifunović dolazi iz ekipe Mladost (Konačrevo) sa kojom je u istoj ligi završio prvi deo sezone na 13. poziciji. Pre sastava iz Konačreva nosio je dres Lugomira. 

Foto: FK Šantarovac

Trifunović Jovan

U duelu svog sada već bivšeg i sadašnjeg kluba Jovan je ušao na poluvremenu, ali se na kraju meča nije radovao. Šantarovac je tada na gostovanju u Končarevu slavio rezultatom 4:0. 

Trifunović je veoma mlad i talentovan igrač, bio je jedan od najboljih pojedinaca u prethodnom timu i od njega se očekuje da nastavi sa dobrim partijama i na novoj adresi.

Prolećni deo prvenstva Šantarovac otvara na gostovanju ekipi GFK Strelište, od koje su u prvom susretu poraženi rezultatom 4:0. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO: