DERBI SREDINE TABELE: U Kupce sleću Orlovi iz Jasenova!


IZVOR: Republika - 19.10.2022 | 12:51


U 11. kolu Zone zapad u nedelju u Kupcima gostuje ekipa Orlova. Meč se igra od 14:30. Po plasmanu u dosadašnjem delu sezone biće ovo derbi sredine tabele.

Foto: Privatna arhiva
DERBI SREDINE TABELE: U Kupce sleću Orlovi iz Jasenova!

Obe ekipe u prvih deset mečeva nove sezone igraju po principu toplo-hladno. Majdevo-Kupci je na učinku 5-2-3. Ekipa je postigla 21 gol, ali je i primila 20. U poslednjih pet meča tim iz Majdeva ima jedan poraz, dva pobede I dva puta su morali da se zadovolje podelom bodova. U nedelju im dolazi ekipa Orlova.

 

Tim iz Jasenova je odmah iza Majdeva na tabeli sa samo dva boda zaostatka. Posle dve vezane pobede, u prošlom kolu u Jasenovu slavila je Morava iz Ćuprije. U poslednjih pet mečeva Orlovi imaju šest osvojenih bodova. Napadački arsenal nešto bolje funkcioniše u odnosu na ekipu Majdevo-Kupci. Dvadeset šest puta su Orlovi tresli mreže protivnika.

U susretima prošle sezone ekipe su bodove podelili na jednake delove. Majdevo je slavilo kod kuće sa 2:1. Orlovi su u svom gnezdu slavili sa 4:2.

Svoj komentar na nedeljni meč dao je I štoper domaće ekipe Nemanja Savić.

U nedelju nas očekuje veoma teška utakmica. Atmosfera u ekipi je odlična pa veoma raspoloženi dočekujemo meč. Sav trud i zalaganje do sad nam se isplati što pokazuje i tabela na kojoj smo u samom vrhu. Ne očekujem ništa manje od pobede,igramo kod kuće,uz podršku navijača,koje pozivam da nas podrže u što većem broju - izjavio je Savić.

Majdevo-Orlovi

Nedelja, 23. Oktobar od 14:30

BONUS VIDEO