DERBI POLUSEZONE: Lider stiže u Jagnjilo na megdan Šumadiji!


IZVOR: Republika - 30.09.2022 | 13:29


Za vikend se igra meč koji su mnogi simpatizeri Prve Beogradske lige (grupa C) čekali. Kaluđerica ide na megdan ekipi Šumadije, meč se igra u nedelju od 15:30.

Foto: Srbija sport/printscreen
DERBI POLUSEZONE: Lider stiže u Jagnjilo na megdan Šumadiji!

Lider na tabeli iz Kaluđerice je odlično počeo novu sezonu. Pet mečeva i isto toliko pobeda uz 28 data i samo četiri primljena gola je razlog za optimizam u redovima gostujućeg tima za nedeljni duel.

 

Kaluđerica je gotovo svake sezone bila u samom vrhu tabele, dosta puta je i držala prvu poziciju u toku sezone ali je na kraju uvek plasman u viši rang izborila druga ekipa. Ove sezone tim je ojačan na svim poljima i prvi pravi ispit za plasman u viši rang ih očekuje za vikend protiv Šumadije.

Tim iz Jagnjila je takođe dobro počeo sezonu, sa skorom 4-1-0 nalaze se na drugom mestu sa dva boda manje u odnosu na lidera. Kao i ekipa Kaluđerice i domaćin nedeljnog susreta važi za stabilnu i dobru ekipu.

Rezultati prethodnih sezona obe ekipe kao i njihov završni plasman na tabeli pokazuje da će direktan duel biti veoma zanimljiv i da nas očekuje pravi fudbalski spektakl. Nedeljni meč će biti duel najjačeg napada lige sa 28 pogodaka (Kaluđerica) i najbolje odbrane lige sa samo dva primeljena gola (Šumadija).

Prošle sezone dueli ovih ekipa su otišli domaćinima susreta, Kaluđerica je na svom terenu dobila sa 6:1, a Šumadija na svom sa 2:1. Obe ekipe u meč ulaze sa ciljem da pobede, lideru bi tri boda značila dodatno odvajanje u odnosu na pratioce, dok bi Šumadija pobedom preuzela prvo mesto na tabeli.

- Prva beogradska liga - grupa C, 7. kolo:

Gročanski fudbalski klub - Vis

Velika Krsna - Vrčin

Dunavac - Zaklopača

Šumadija 1962 - Kaluđerica 1969

Hajduk Kamendo - Vinča

Rabrovac - Pudarci

 

 

 

BONUS VIDEO: