Veliki trijumf Željka Mitrovića: ZADRUGA POBEDILA NA AMERIČKOM FESTIVALU!

Autor:

Zadruga

27.06.2018

16:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Autorski projekat Željka Mitrovića "Zadruga" osvojio je prvu nagradu za najbolju produkciju na američkom festivalu NATPE!

RepublikaFoto: Public
"Zadruga" ima najbolju produkciju... Željko Mitrović

Tokom superfinalne noći najgledanijeg rijalitija "Zadruga" vlasnik i glavni i odgovorni urednik TV Pink Željko Mitrović saopštio je da je ovaj projekat u konkurenciji 22 televizijska formata ušao u samo finale prestižnog takmičarskog festivala NATPE zajedno sa formatima "In the Dark" i "Twins" iz Litvanije i Rusije.

 

Čelnici Pinka juče su sa ponosom saopštili da je u 16 časova u Budimpešti, gde se održavao festival NATPE, nakon prezentacije sva tri formata u hotelu "Interkontinental" tročlani žiri odlučio da rijalitiju "Zadruga", tačnije kompaniji "Pink medija grupa" dodeli prvu nagradu za najbolju produkciju i drugo mesto za najinovativniji format na svetu.

Foto: Promo foto
Interancionalno takmičenje za najbolje televizijske projekte...NATPE

U jakoj konkurenciji od 22 evropska televizijska formata rijaliti-program "Zadruga" ušao je u finale sa litvanskim i ruskim programima "In the Dark" i "Twins", a juče je objavljeno da je autorski projekat Željka Mitrovića pobednik u kategoriji najbolje produkcije i vicešampion na ovom prestižnom festivalu u kategoriji najinovativnijeg formata za 2018. godinu.

Stručni žiri koji čine Manuela Kaputi iz Berluskonijevog "Media-seta", Marijeta Temesvari iz "Sonu Pictures Televisiona" i Katarina Višnevska iz Film UA odlučio je da "Zadruga" u ovako jakoj konkurenciji osvoji prvu nagradu za najbolju produkciju i drugu nagradu za najinovativniji evropski televizijski program.

U septembru kreće "Zadruga 2", koja će postaviti nove standarde kada je ovaj format u pitanju

Rijaliti-program "Zadruga" će se nakon ovog uspeha u Evropi predstaviti i na festivalu NATPE u Majamiju.

Kada je dobio službeno obaveštenje da je format "Zadruga" nominovan i da je ušao u najuži izbor od 22 najbolja televizijska formata svih žanrova u Evropi na prestižnom američkom festivalu NATPE, Željko Mitrović je izrazio veliku sigurnost i ubeđenje da će se njegov autorski projekat "Zadruga" naći sigurno na jednom od prva tri mesta na ovom prestižnom festivalu. Žiri je prepoznao kvalitet i inovativnost, zbog čega je i odlučio da upravo "Zadruga" osvoji prvo mesto za najbolju produkciju i drugo mesto za najinovativniji televizijski format na festivalu NATPE.

RepublikaFoto: TV Pink/printscreen
Projekat u kom su svi superfinalisti nagrađeni... "Zadruga"

Najgledaniji rijaliti na Balkanu takmičio se u NATPE sa još dva evropska projekta "In the Dark" i "Twins". Osvojio prvu nagradu za najbolju produkciju i drugu za najinovativniji evropski televizijski program.

Interesovanje za "Zadrugu" kao format iskazale su i velike kompanije iz okolnih zemalja, što je još jedan dokaz da je ovaj projekat privukao pažnju celog regiona, saopštila je juče "Pink medija grupa".

Inače, u septembru kreće nova sezona "Zadruga 2", koja će biti šest puta veća od prve. Na projektu se uveliko radi već nekoliko meseci, a sve će ličiti na pravi renesansni barok sa puno brodova, sa gondolama, sa svim onim što obeležava italijanski grad Veneciju, a broj učesnika takođe će biti mnogo veći. Interesovanje za učešće u rijalitiju već je ogromno, pa nema sumnje da će ovaj projekat ponovo postaviti nove standarde kada je ovaj televizijski format u pitanju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading