Andrijana i Đekson imali S*KS PRED KAMERAMA?!

Autor:

Zadruga

21.05.2018

09:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom jučerašnjeg dana su aktuelni učesnici najgledanijeg rijalitija u regionu imali prilike da vide svoje nekadašnje cimere, koji su im ovoga puta postaljali pitanja. Bivša zadrugarka, koja je dizala veliku prašinu i dok je boravila u rijalitiju, Mina Vrbaški, postavila je pitanje koje je izazvalo veliku neprijatnost među ukućanima.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Mina Vrbaški

Ona je želela da svi zadrugari saznaju da su Andrijana Radonjić i Nemanja Đerić Đekson, kako ona kaže, bili intimni.

- Žuti, ko ti se poveravao u nedelju uveče oko devet časova da je imao seks sa Andrijanom - pitala je Mina Radosava Stefanovića Žutog.

- Niko. Nemam pojma o čemu se radi. Ja nisam čuo da je ova devojka imala ikakav odnos ovde - negirao je Žuti ove Minine navode.

Foto: youtube.com/RTV Pink Official
Đekson i Andrijana

Nakon toga, Vrbaški je prozvala još jednu svoju bivšu cimerku, Gordanu Džehverović, za koju je verovala da će potvrditi njenu priču.

- Goco, da li si potvrdila u ponedeljak popodne da je Đekson imao seks sa Andrijanom - pitala je Mina.

- Šta je njoj? Ne, to nije tačno. Ona pokušava da navede vodu na svoju vodenicu, ali ne, to nije tačno - rekla je Džehverovićeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading