LUNA NE VERUJE DA JE ANDRIJANA URADILA OVO: U šoku sam!

Autor:

Zadruga

21.04.2018

16:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Paralelni univerzum koji se odvija u rijalitiju "Zadruga", danas je postao još zanimljiviji kada je Luna Đogani, koja je započela vezu sa oženjenim muškarcem u rijalitiju, zavlačila ruku u gaće, ljubila nožni palac svom partneru Slobi Radanoviću izjavila da je u šoku jer je Andrijana Radonjić pokazala srednji prst Sanji Stanković.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Iznenadila i samu sebe... Andijana i Đekson

Svađa Andrijane Radonjić sa Sanjom Stanković i Jovanom Tomić Matorom već danima je aktuelna u "Zadruzi", a danas je Veliki šef želeo da one rasprave o tome za stolom pred svima. I svoje izlaganje započela je Andrijana:

- Svi su videli svađu koja se desila između nas. Svi znaju koliko je meni krivo što nas tri ne pričamo, mene neke stvari povređuju i ja ne mogu protiv sebe. Ja sam bila zatečena, nisam znala šta da kažem. Rekla si za stolom da sam folirant i da te provociram, a nisam mogla da verujem da si mi rekla da idem kod mog tate - kazala je Radonjićeva Sanji.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Dobila srednji prst... Sanja

Andrijana je u naletu besa Sanji pokazala srednji prst, a mnogi su se začudili, ipak Luna Đogani najviše:

- Ja moram da kažem da sam doživela šok kad si to uradila! Ti si devojka koja osam meseci nisi opsovala, nisi ništa loše uradila, a ti pokazuješ srednji prst! Izvini, ali ja sam morala da ti kažem to, stvarno je za mene bio šok - kazala je visokomoralna blogerka.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Pokazala srednji prst... Andrijana i Đekson

Međutim, Radonjićeva koja tokom svog učešća u rijalitiju nije imala ispade i bila veoma povučena, želela je da objasni i opravda svoj postupak:

- Ja nisam imala šta drugo da kažem, osim da tako odreagujem, nisam znala šta drugo da joj kažem! - objasnila je mlada pevačica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading