Kija doživela nervni slom zbog Slobe, Zorica je tešila: AKO TI SE ON NE VRATI, PLJUNI ME!

Autor:

Zadruga

14.04.2018

09:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zbog svađe koja je izbila između Slobe Radanovića i Kristine Kockar, ona je doživela nervni slom, pa je dugo grcala u suzama, a od stresa je čak i povraćala. Ana Korać joj je prva pritekla u pomoć, a za njoj i Zorica Marković i Miljana Kulić.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Kija Kockar

Trudnicu je jako pogodilo to što se desilo Kiji, pa se čak i rasplakala. Ivanjičanka, kao Kijina dobra rijaliti drugarica je pokušala da je urazumi, ali bezuspešno. Kristina je uporno ponavljala da ne može da veruje na kakav način ju je Radanović prevario.

- Što se tako ponašaš, ispada kao da si zaljubljena u njega, jesi li ti luda? Pusti tu priču, završeno. Gledaj da tebi bude bolje, a ne loše. Ja ne razumem zašto to sebi radiš - pričala je Koraćeva Kiji.

Foto: printscreen/TVPink
Zorica Marković

Potom je Markovićeva povela ozbiljan razgovor sa Kristinom i rekla joj da je ubeđena da će se njoj Sloba vratiti.

On bi trebao makar da bude čovek i da priča sa tobom i komunicira. Ali ne sme od nje. Majka i tata te gledaju. Treba džigerice da im pojedeš. Ako ti se on ne vrati, ovde me pljuni - pričala je Zorica.

Dođe mi da iskočim iz svoje kože i da ga zadavim. Ne znam šta više da radim - žalila se Kockareva pevačici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (16)

Loading
Hm

14.04.2018 09:52

Mene stomak zaboli kad vidim kako se Slobodan ponasa prema Kiji. Neverovatno koliko je mržnje u tako mladom dečku. Mogu samo da zamislim kako je Kiji sa svim hijenama i lažovima tamo.

Odgovori 28 8
Majci

14.04.2018 16:02

@Hm - Ko ne veruje u Kijin bol, neka se i njemu isto dogodi pa ce osetiti.

Odgovori 17 3
bane

14.04.2018 10:05

koja je ovo manipulatorka provalio je filip sloba pa sad hoce da bezi kuci. Sukobila se prljava dusa zmije protiv iskrene lune pa sta se moglo ocekivati

Odgovori 8 30
Ana

14.04.2018 16:58

Mene bi Kija jako razocarala ako bi se pomirila sa Slobom posle svega.Opet bi patila a Luna bi se spasila. Macu će dudbina jazniti jer se ne udara tako nisko