MILICA KEMEZ UŠLA U ELITU: Našljokana Miljana joj priredila PAKAO, od ALKOHOLA I TABETA ne može da drži glavu na ramenima! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

21.04.2024

17:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šok scene u frizerskom salonu!

MILICA KEMEZ UŠLA U ELITU: Našljokana Miljana joj priredila PAKAO, od ALKOHOLA I TABETA ne može da drži glavu na ramenima! (VIDEO)

Foto: e-stock

Danas je kao i svake nedelje u rijalitiju "Elita" otvren salon lepote, kako bi pojedini cimeri mogli da se ulepšaju, srede frizure ili urade nokte. 

Miljana Kulić imala je posebhan tretman, pa je zbog nje na imanje u Šimanovcima stigla bivša zadrugarka i voditeljka Milica Kemez, koja inače ima svoj salon, kako bi sredila Miljaninu kosu.

Međutim, Milica Kemez nije mogla ni da nasluti kroz kakav pakao će proći sa Kulićevom.

Naime, Miljana je, kako pišu na društvenim mrežama, pomešala alkohol i tablete, zbog čega se jako čudno ponašala tokom sređivanja, pa joj je glava sve vreme padala, što je Milica jako otežalo posao. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @samo.realno6

 

- "Ovo je od alkohola i lekova, čista anestezija kuku ove bruke, pa što joj ne dođe majka i vodi je napolju nju će srce udariti ovo je baš užasno i tužno", "Totalno kolaps jedne žene", "Ovo je bruka u sramota", "Milice, svaka ti čast kako izdržavaš iživljavanje Miljane, plava, crna, smeđa, može šminkanje, skini pantalone, na sve to puši gde nije dozovljeno" - glasili su samo neki od komentara na društvenim mrežama. 

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Milica Kemez sređuje našljokanu Miljanu Kulić

Inače, Miljana poslednjih nekoliko dana ne prestaje da pravi haos, pogotovo otkako je na sudu izbubila spod sa Markom Đedovićem i Jovanom Tomić Matorom. Ona je tad pokušala da stupi u kontakt sa bivšim dečkom Lazarom Čolićem Zolom, preko advokatice, ali joj to nije pošlo za rukom. 

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
JAJAJA

21.04.2024 18:04

To je bio horor za Milicu , izmedju ostalog je terala da skine farmerke ne bi li ih probala zbog velicine,ali su joj bile male ;) Samo neka joj odobravaju sve , dok nekog opet ne unakazi ona se nece smiriti , a ne znam sta ce tada ‘teta Milica’ …… verovatno da je opet pozove u sledecu sezonu ! Potvrdjeno sudom, neuracunljivu osobu drze tamo ,da li je to normalno !!!!?????