MILJANA KULIĆ SE SRUŠILA U ELITI, ODMAH DOLETELA POMOĆ: Noćima maltretirala Bebicu, pa doživela DEBAKL!

Autor:

Zadruga

21.04.2024

15:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić više nije mogla da izdrži nespavanje, Bebica napokon može da odmori.

MILJANA KULIĆ SE SRUŠILA U ELITI, ODMAH DOLETELA POMOĆ: Noćima maltretirala Bebicu, pa doživela DEBAKL!

Foto: instagram.com/printscreen

Miljana Kulić

Nedelja jutro u "Eliti" je rezervisana za sređivanje i doterivanje, što stanari Bele kuće uvek jedva očekuju. Salon lepote se otvorio, a odabrani su imali mogućnost da prvi uđu u isti.

Prva je ušla Maja Marinković, koja i boravi u hotelu, kao ovonedeljni vođa, a za svoj tretman izborila se i Miljana Kulić, koja je odlučila da dotera frizuru, pa se udobno smestila i dozvolila ekspertima da joj "rade o glavi".

Međutim, kako noćima ne spava zbog proganjanja Nenada Macanovića Bebice i Teodore Delić, Miljana se u jednom momentu uspavala, a frizerka Milica Kemez je morala da joj uspravlja glavu, ne bi li uspela da je isfenira:

- Miljana spava tokom feniranja - glasi opis ovog snimka.

 

 

Miljana je, kako je i sama priznala, odlučna da diskvalifikuje Bebicu, zbog čega noćima ne spava, a sada ju je stigao umor, pa je odlučila da odrema u stolici, iako to nije bilo nezgodno za frizerku.

Podsećanja radi, u rijalitiju "Elita" nastao je pravi karambol kada je Miljana Kulić nastavila okršaj sa Nenadom Macanovićem Bebicom, a potom se sukob proširio i na Teodoru Delić. Naime, Kulićeva je reagovala na provokacije i potezala se sa Bebicom, što je izazvalo dodatnu tenziju među učesnicima.

Kako se sukob dalje rasplamsavao, Miljana je odlučila da preduzme akciju i krenula je ka Delićevoj, ali je usledio neočekivan potez. Naime, kontroverzna Nišlijka je polila svoju ljutu suparnicu, ali Macanović je nastavio sa provokacijama i približavao se Kulićevoj, što je dodatno uzburkalo situaciju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading