ZASTRAŠUJUĆI SNIMAK MILJANE KULIĆ TERA JEZU U KOSTI: Evo zbog čega noćima ne spava, obezbeđenje je ne ispušta iz vida!

Autor:

Zadruga

18.04.2024

09:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić danima šokira javnost, svi se pitaju šta sledeće planira da uradi u Eliti.

ZASTRAŠUJUĆI SNIMAK MILJANE KULIĆ TERA JEZU U KOSTI: Evo zbog čega noćima ne spava, obezbeđenje je ne ispušta iz vida!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić

Bivši partneri Miljana Kulić i Nenad Macanović Bebica danima ratuju u "Eliti", a situacija sve više eskalira iz dana u dan. 

Miljana je, kako je i sama priznala, odlučna da diskvalifikuje Bebicu, zbog čega noćima ne spava, a nedavno je na Instagramu osvanuo jezivi snimak takmičarke Elite, u kom proverava i uzimaju svoju terapiju, odnosno propisane lekove, koje je prethodnih dana zanemarila.

Ovaj snimak je vrlo brzo postao viralan, a danas je osvanuo novi, u kom Miljana pomahnitalo juri imanjem, dok ostali ukućani spavaju nakon emisije.

Miljana tumara po dvorištu i razgovara sama sa sobom, a gledaoci su komentarisali njeno ponašanje, koje je postalo poprilično zabrinjavajuće i mnogi smatraju da joj je neophodna stručna pomoć.

 

 

Podsećanja radi, u rijalitiju "Elita" nastao je pravi karambol kada je Miljana Kulić nastavila okršaj sa Nenadom Macanovićem Bebicom, a potom se sukob proširio i na Teodoru Delić. Naime, Kulićeva je reagovala na provokacije i potezala se sa Bebicom, što je izazvalo dodatnu tenziju među učesnicima.

Kako se sukob dalje rasplamsavao, Miljana je odlučila da preduzme akciju i krenula je ka Delićevoj, ali je usledio neočekivan potez. Naime, kontroverzna Nišlijka je polila svoju ljutu suparnicu, ali Macanović je nastavio sa provokacijama i približavao se Kulićevoj, što je dodatno uzburkalo situaciju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading