ISTINA O JANJUŠU I ANELI PRE ELITE! Dokazi se nalazi u njegovom telefonu, OVO je skandal o kom svi bruje!

Autor:

Zadruga

20.04.2024

20:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Janjuš i Aneli Ahmić imali istoriju pre ulaska u Elitu!

ISTINA O JANJUŠU I ANELI PRE ELITE! Dokazi se nalazi u njegovom telefonu, OVO je skandal o kom svi bruje!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Rat između bivšeg ljubavnog para Marka Janjuševića Janjuša i Aneli Ahmić, preksinoć je poprimio epske razmere, tj. "popeo se na stepenik više", te su tako između njih dvoje pljuštale žestoke reči, a na ovu situaciju osvrnuo se Majin otac, Radomir Marinković Taki gostujući u emisiji "Pitam za druga" na RED televiziji.

Kako Taki kaže, misli da će se Janjuš i Aneli pomiriti.

- Ja mislim da će se oni vratiti, ovo je sve veštačka frka. Ša i Miona su glavni, Maja i Stanislav, Anita i Anđelo, a njih nema nigde. Janjuš je iskusan, godinama je tu, sada pokušava da na svaki način napravi frkicu, da bi dobili pitanje gledalaca, od voditelja i tako dalje - rekao je Taki, a onda se osvrnuo na pogrdne reči koje Janjuš izgovara Aneli, iako kaže da je voli:

Foto: TV Pink/printscreen

Taki Marinković

 

- To je sve rijaliti, meni se sviđa što Janjuš nijednu ružnu reč nije rekao za svoju bivšu suprugu s kojom ima ćerku. Izguglao je on o njoj, video je kakva je, pa je iznosila o fetišima Asminovim... Aneli je jedan stari folirant, ona je rijaliti fan, pratila je moju ćerku, zaljubljena je u nju - istakao je Taki.

- Dosadili su i Bogu i narodu. Mislim da Ša zna šta radi i da drži konce u svojim rukama. Stanislav se dečko ne meša, on sa Majom na garnituri, tako da mislim da oni sada igraju rijaliti - priča Taki. 

Foto: Printskrin/RTV PINK

Taki Marinković

 

- Prošle godine su bile najbolje, jer je Maja bila "prva tema", non-stop je bila oko nje...Ja sam uvek govorio, nemam šta da pljujem Slađu, onaj ko je "glavna tema", ona prilazi. Ja sam Slađi rekao u oči da nije prava prijateljica Maji. Kada je bila anketa: "Ko treba da pobedi", prošle sezone, ona je navela nekog drugog, a ne Maju. Ona je bila u super odnosu sa Slađom, a šta se desilo u Budvi, to su ženska posla - rekao je Taki.

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading