ŠA DEMOLIRAO SVE PRED MIONOM: Počeo da LOMI sve, zastrašujući snimak iz Šimanovaca!

Autor:

Zadruga

19.04.2024

09:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Aleksić Ša napravio totalni kolapš u ranim jutarnjim satima!

ŠA DEMOLIRAO SVE PRED MIONOM: Počeo da LOMI sve, zastrašujući snimak iz Šimanovaca!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

U rijalitiju "Elita", rane jutarnje sate obeležio je neočekivan sukob između Nenada Alekića Ša i Mione Jovanović. Rasprava između ove dvoje učesnika kulminirala je kada je Ša napustio krevet i izazvao haos u spavaćoj sobi. Njegova reakcija nije prošla neprimećeno, budući da je probudio sve ukućane svojim glasnim ponašanjem.

Između Ša i Mione došlo je do napetosti koja je kulminirala ovim događajem. Njihova rasprava je izgleda prešla granice verbalnog sukoba i prerastala je u fizičko ispoljavanje emocija.

 

- Sve vreme me provociraš, je l nastavljaš tako da radiš, lažeš čim otovriš usta - govorio je Ša dok je lomio njihove uspomene.

- Ma teraj se - odgovorila mu je Miona.

Kako se sukob sa Mionom zaoštravao, Nenad Alekić Ša je odlučio da napusti krevet. Međutim, umesto da se smiri, on je počeo da šutira i baca predmete oko sebe, stvarajući haos u prostoriji. Njegovo dramatično ponašanje izazvalo je uznemirenost među ostalim ukućanima, koji su bili primorani da se probude usred noći.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Aleksić Ša razbija po Eliti zbog Mione Jovanović

 


Probuđeni Nenadovim vikanjem i lomom predmeta, ostali ukućani su se našli u nezavidnoj situaciji. Njihova reakcija na ovaj događaj i pokušaj da smire situaciju mogli bi biti ključni za dalji tok događaja u rijalitiju.

Ovaj incident samo je jedan u nizu sukoba između Nenada Alekića Ša i Mione Jovanović. Njihov odnos je već neko vreme napet, a ovaj događaj dodatno je uvećao tenzije među njima.

Sve oči sada su uprte u dalji razvoj situacije i reakciju ostalih ukućana na ovaj dramatični događaj. Da li će Ša i Miona uspeti da smire strasti i reše svoje nesuglasice ili će ovo biti samo uvod u nove konflikte, ostaje da se vidi u narednim danima u "Elita".

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Nana

19.04.2024 22:49

JEL ovaj pink ima OBEZBEDJENJE??? Zasto ludaka ne smeste na psihijatriju , zar ne vidite mitrovici da ce budala na kraju nekoga ubiti , zasto mionini roditelji ne reaguju , terajte tog bolesnog kepeca, kompleksasa NAPOLJEEEEEE, MRRRRSSS