MIONA PRED SVIMA ZADOVOLJILA ŠA: Glumi sveticu, a ovo je njeno PRAVO LICE! (FOTO)

Autor:

Zadruga

17.04.2024

18:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šok scene iz Elite!

MIONA PRED SVIMA ZADOVOLJILA ŠA: Glumi sveticu, a ovo je njeno PRAVO LICE! (FOTO)

Foto: printscreen/RTV Pink

Učesnica rijalitija "Elita" Miona Jovanović i reper Nenad Aleksić Ša imanu jako turbulentant ljubavni odnos, koji svakog dana ima žestoke svađe, pogotovo otkako se na imanje u Šimanovcima uselio i njen bivši momak, MMA borac Stanislav Krofak

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša

Iako mnogi u Beloj kući, ali i na društvenim mrežama smatraju kako Jovasnovićeva nije iskrena prema Ša i da bi sve uradila da se pomiri sa bivšim, koji trenutno uživa u vezi sa Majom Marinković, izgleda da ona iz dana u dan pokazuje svoje nove strane, koje do sad nisu viđene. 

Pored toga što menja priče o odnosu koji je imala sa Krofak, izgleda da je i popustila kad je reč o stavovima koje je imala za vrele akcije pred kamera. Naime, na društvenim mržama danas se pojavila poruka, gde je gledalac detaljno opisao da je Jovanovićeva kolenom dodirivala svog 20 godina starijeg partnera, pred punom spavaćom sobom. 

Republika

Foto: instagram.com

Miona pred svima zadovoljila Ša

Podsetimo, Miona je na debati rekla da nije u vezi sa Ša, da bi postojala mogućnost da se pomiri sa Stanislavom.

- Ja sam rekla da to nije sigurno, ali postoji mogućnost, da nisam upoznala nekog drugog, verovatno bih ostala u tom odnosu jer sam ga volela, pa bih prelazila preko tih stvari. Džabe i veridba i kule i gradovi ako meni nešto smeta ili nisam srećna... Da sam to uradila, da sam ostala u odnosu, da nisam upoznala nekog drugog momka ovde, da sam prešla, da sam želela ispočetka... Ja sam i rekla da bih možda i pristala... Generalno jako teško verujem u promene, ali postoji mogućnost. Ja nemam šta da oprostim Stanislavu, kada sam ja izašla iz odnosa - rekla je Miona, zbog čega se Ša iznervirao.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading