ZVANIČNO POTPISALA UGOVOR ZA ELITU 8! Nastavlja se emitovanje rijalitija, a ONA je prvo ime na spisku takmičara!

Autor:

Zadruga

13.04.2024

21:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Takmičarka ,,Elite" se izlanula tokom svađe.

ZVANIČNO POTPISALA UGOVOR ZA ELITU 8! Nastavlja se emitovanje rijalitija, a ONA je prvo ime na spisku takmičara!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Uroš Stanić, učesnik rijalitija "Elita 7", tokom poslednjeg popodneva izneo je javnosti detalje o svom sukobu sa Milenom Kačavendom. Ovaj sukob je privukao veliku pažnju javnosti, a Uroš je odlučio da progovori o svemu što se događalo.

Kako je istakao, sukob sa Milenom je eskalirao zbog navodnog potpisivanja ugovora za osmu sezonu rijalitija. Uroš je tvrdio da je imao saznanja o tome da je Milena već potpisala ugovor za narednu sezonu, ali da je to krila od ostalih učesnika.

- Ne znam kako može da iznosi te priče iz spoljnog sveta? I kao potpisala je ugovor za Elitu 8! Žena imala tragediju, a tako se ponaša - otkrio je Uroš Slađi. 

Foto: ST/Tamara Pavišić

Milena Kačavenda

 

Otkriće Uroša Stanića izazvalo je burne reakcije među fanovima rijalitija "Elita 7". Mnogi su bili iznenađeni ovom informacijom i komentarisali su da je ovo moglo dodatno zakomplikovati već napetu atmosferu u kući. Takođe, pojedini su podržali Uroša u odluci da javno progovori o ovom sukobu, ističući da je važno da se istina sazna.

Nakon što su izašle informacije o navodnom potpisivanju ugovora za osmu sezonu rijalitija, Milena Kačavenda se nije oglasila.

Foto: printscreen/RTVPink

Uroš Stanić

 

Sukob između Uroša Stanića i Milene Kačavende definitivno je uzburkao javnost i dao novu dinamiku rijalitiju "Elita 7". Saznanja o navodnom potpisivanju ugovora za osmu sezonu dodatno su zakomplikovala odnose među učesnicima, a ostaje da vidimo kako će se situacija dalje razvijati. Javno otkrivanje informacija o sukobu definitivno je bacilo novo svetlo na dešavanja unutar kuće, a publika sa nestrpljenjem iščekuje dalji razvoj događaja.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
XZY

14.04.2024 00:58

Uros je opet povileneo i opet je poceo da iritira ljude, a posle ovoga ce pasti u depresiju i malo smiriti ugodjaj ….iritantan i tragicno - elementarno neobrazovan decko koji ne zna osnovne stvari kao na primer tablicu mnozenja , a o ozbiljnijim stvarima da i ne pricam. Nije mi jasno sta je taj decko ucio i naucio sa 24 godine …. ?! Nista - tabula rasa !!!

Bas bas

17.04.2024 10:28

Nije loše! Očajno je. Jos nisu završili ovu strahotu,a već razmišljaju o novoj u novom ruhu, novim iznenadjenjim!? Kad ono! Kad se probudim mokar krevet! Da je to! Mnogo gore, mnogoooo prijavite. Sve bogatije psiho boles icima,ista lica isto.pakovanje, prljavije Novi u senci ovih izandjalih. Studiraju gadosti. DominirJu u tom zlu JN najuspešniji, obavezna Miljana SA I njegova ostvareno nestvarna ljubav. I tako se peru.milioni. jadno,bedno, bogato siromastvo .